Fabio Capello'dan Ibrahimovic'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu - Son Dakika
Spor

Fabio Capello'dan Ibrahimovic'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu

Ünlü Teknik Adam Fabio Capello, Manchester United'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic hakkında, "Juventus'a ilk geldiğinde şut çekmeyi bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

25.12.2017 23:16  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şu sıralar Çin Süper Ligi takımlarından Jiangsu Suning'in başında olan dünyaca ünlü teknik direktör Fabio Capello, gündemi sarsacak bir açıklamada bulundu.

71 yaşındaki İtalyan teknik adam, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic hakkında hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği ortaya çıkardı.

"ŞUT ÇEKMEYİ BİLMİYORDU"

Juventus'u çalıştırdığı dönemde İsveçli golcüyü kadrosunda bulunduran Capello, eski öğrencisiyle ilgili "Juventus'a ilk geldiğinde şut çekmeyi bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

Profesyonel kariyerinde Ajax'ta yaptığı sıçramayla dikkatleri üzerine çeken Ibrahimovic, 2004 yılında Torino ekibinin yolunu tutmuş ve 2006'ya kadar da siyah beyazlı ekibin formasını terletmişti. (Fanatik)

Fabio Capello'dan Ibrahimovic'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu

Fabio Capello\'dan Ibrahimovic\'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu

Son Dakika Spor Fabio Capello'dan Ibrahimovic'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Baha: ama şimdi seni şut diye çekse 90 a takar capiş 3 0 Yanıtla
  • Umit: Bu Adams tek bir sözum var hasiktir ulan bunama ondanmi milyon yurolar verdiniz adam Ajaks tada is yapiyordu Isvec milli takimindada fotbolunu burada gelistirdi derse tamam anlasilir ama sut cekmeyi burda ögrendi demek palavra ben Isvecte yasiyorum adamin gencken buyuk bir fotbolcu olacagi belliydi 3 0 Yanıtla
  • Batman 72: LAN nenem onlardan daha iyi oynardi ne yazikki 91 Yasinda kaybettik,tek bir futbolcu tanirim onun adida (Ridvan Dilmen) 2 0 Yanıtla
  • akkoyunlu uzun hasan: Mmmeeeeeeee 0 0 Yanıtla

Advertisement