Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor'da bir süredir takımdan ayrı olarak salonda çalışmalarını sürdüren Yusuf, milli takım aday kadrosunda da yer alamadı. Trabzonspor'un olumsuz yanıtıyla Yusuf'u Galatasaray'a transfer etme talebi gerçekleşmeyen Terim'in ilerleyen süreçte genç oyuncuyu A milli takıma düşündüğü öğrenildi.
Ümit Milli takımda forma giyen Yusuf'un sakatlığının iyileşme aşamasında olduğu ve Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı belirtildi.
Oynamadan dikkatleri üzerine çekti
Trabzonspor'da bu sezon sadece 4 dakika forma giyen Caner Osmanpaşa'ya Süper Lig'den ve Bank Asya'dan birçok kulüpten teklifler yağıyor. Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner ise teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor. Ligde kalan haftalarda ve Türkiye kupasında Akçay'dan formayı kapacağına inandığını söyleyen savunma oyuncusu, "Umarım bana güvenip Trabzonspor'a transfer edenleri mahcup etmem" dedi.
Son Dakika › Spor › Fatih Terim Takipte - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.