Fenerbahçe'de İkinci Bölüm Başlıyor! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de İkinci Bölüm Başlıyor!

Fenerbahçe\'de İkinci Bölüm Başlıyor!

Fenerbahçe, Galatasaray'ı eleyerek dikkatleri üzerine çeken 1461 Trabzon ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

13.01.2013 15:50  Güncelleme: 16:40

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Galatasaray'ın kupa dışında kalmasının ardından şampiyonluk şansı Trabzonspor ile beraber artan Fenerbahçe, Galatasaray'ı eleyerek dikkatleri üzerine çeken 1461 Trabzon ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan ve saat 20: 30'da başlayacak mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetirken Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak. Ali Palabıyık'ın dördüncü hakemliğini yapacağı mücadeleyi Atv canlı olarak yayınlarken karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

BU MAÇA HEMEN İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN...

KARŞILAŞMANIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER VAR

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda oynadığı ilk maçını kazanan Fenerbahçe, Trabzon'dan da galibityetle dönerek ikide iki yapmayı hedefliyor. Sarı-lacivertlilerin deplasmanda oynayacağı bu maçta Volkan Demirel, Moussa Sow, Joseph Yobo, cezalı Raul Meireles ve sakatlığı bulunan Sezer Öztürk görev yapmayacak. Kadroya alınmayan isimlerin yerine daha az forma şansı bulan isimler mücadele edecek.

MUHTEMEL 11'LER

1461 TRABZON

Fatih Öztürk

Abdulkardir Özdemir

Sercan Kaya

Abdullah Karmil

Mehmet Kuruoğlu

Torric Jebrin

Yusıf Erdoğan

Francis Ofoedu

Emrullah Kokoç

Caner Osmanpaşa

Kadir Keleş

FENERBAHÇE

Mert Günok

Orhan Şam

Bekir İrtegün

Egemen Korkmaz

Hasan Ali

Mehmet Topuz

Baroni

Salih Uçan

Miroslov Stoch

Dirk Kuyt

Semih Şentürk

STAT: Hüseyin Avni Aker

Saat: 20: 30

Yayın: Atv & Sporx Canlı Anlatım Servisi

1461 TRABZON ÇEKİNMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı TT Arena'da yenerek büyük bir sürprize imza atan ve gruplara kalan 1461 Trabzon, Pazar akşamı Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşacağı Fenerbahçe'yi de mağlup ederek yanı final şansını sürdürmeyi amaçlıyor.

Takım olarak Antalya'da çok iyi bir kalp dönemi geçirdiklerini belirten kaptan Sercan Kaya, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe karşısında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Galatasaray bizimle oynamadan önce kağıt üzerinde favoriydi. Şimdi doğal olarak Fenerbahçe de öyle. Fakat kağıt üzerindeki hesapların tutmadığını Galatasaray maçında herkese gösterdik. Gruplara Bursa mağlubiyetiyle kötü başladık ancak şansımızı sürdürmemiz için bu maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyoruz. En azından sahadan bir puanla ayrılarak şansımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

TRABZON'DA KUŞ UÇURTULMUYOR

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki gerilim sebebiyle Trabzon şehrinde herhangi bir olay olmasından çekinen emniyet güçleri Fenerbahçe'yi geniş güvenlik önlemleri ile karşıladı. Hava şartları nedeniyle gecikmeli tamamlanan Trabzon yolculuğunun ardından sarı lacivertli ekip Trabzon'da montlarının içinde Fenerbahçe forması bulunan taraftarlarca karşılaşırken Fenerbahçe olaysız bir şekilde oteline vardı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de İkinci Bölüm Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement