Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
05.05.2023 18:55

Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında Bitexen Giresunsporla karşılaşacak olan Fenerbahçe, antrenmanlarını sürdürüyor. Can Bartu Tesislerindeki antrenman salon çalışmalarıyla başlayan sarı-lacivertli futbolcular, saha antrenmanında ısınma koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından 5e 2 pas ve top kapma idmanı gerçekleştirdi. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Yarın yapılacak idmanla hazırlıklar devam edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Bitexen Giresunspor'la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman salon çalışmalarıyla başladı. Sarı-lacivertli futbolcular saha antrenmanında ısınma, koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından iki gruba ayrılarak 5'e 2 pas ve top kapma idmanı gerçekleştirdi.

Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika


Advertisement