Fenerbahçe Universal'de Final Sevinci - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Universal'de Final Sevinci

Fenerbahçe Universal\'de Final Sevinci

Serdal Kalaycı - Fenerbahçe Universal Teknik Direktörü Ze Roberto, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın finalde RC Cannes takımı karşısında kazanmak için çok iyi oynamaları gerektiğini ifade etti.

24.03.2012 20:55

Serdal Kalaycı - Fenerbahçe Universal Teknik Direktörü Ze Roberto, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın finalde RC Cannes takımı karşısında kazanmak için çok iyi oynamaları gerektiğini ifade etti.

Ze Roberto, yarı finalde Dinamo Kazan'ı 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Fransız ekibin Vakıfbank Türk Telekom'u eleyerek "Dörtlü Final"e gelen güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Çok güçlü bir takım RC Cannes. Buraya gelirken Vakıfbank Türk Telekom'u eledi. Bugün de Villa Cortese gibi İtalya'nın güçlü takımlarından birisini eledi. Onları yenmemiz için çok iyi oynamamız lazım. En iyi oyunumuzu ortaya koymamız gerekiyor. Umarım bu oyunu ortaya koyabiliriz" diye konuştu.

Brezilyalı teknik direktör, Dinamo Kazan maçını ise şöyle değerlendirdi:

"İlk sette kötü başladık. Özellikle servis yapamadık. Manşeti iyi alamadık. Gamova çok iyi oynuyordu onu durduramadık. 2. setin ortasından itibaren daha iyi oynamaya ve Gamova'yı durdurmaya başladık. İkinci sette ortada bir oyun oldu. 3. ve 4. sette daha iyi oynadık. Blok ve defans organizasyonuyla birlikte servisten çok iyi sayılar aldık."

-Dinçay: "Kupayı başkanımıza götüreceğiz"-

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, kazanmaları halinde kupayı, "Futbolda şike" davasında tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a götüreceklerini ifade etti.

Dinçay, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Başkanımla arzu ettiğim tek şey vardı, o da beraber kupayı kaldırmaktı. Ama inşallah mahkemenin ilk günü bütün kızlarımızla beraber kupayı başkanımızın yanına götüreceğiz. 2. kez finaldeyiz. Çok önemli bir maç oynadık. Belki de final maçı buydu. Muazzam bir başarı gösterdiler. Kötü başladık ama sonra toparladılar. İnşallah yarın buradan kupayla Türkiye'ye döneceğiz."

Fenerbahçe Universal takımının oyuncularından Eda, taraftarlarının her şeye layık olduğunu ifade ederek, "Son bir günümüz kaldı. Hedefimizi başaracağız ve kupayı ülkemize armağan edeceğiz" dedi.

Geçen sezon yarı finalde kaybettiklerini hatırlatan Yağmur ise "Kupayı alıp evimize dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Universal liberosu Nihan da çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirerek, "Yarın, oynadığımız oyunun üzerine birazcık daha katacağız. Biz böyle oynadığımız müddetçe kupayı almadan dönmeyiz" diye konuştu.

- BAKÜ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Universal'de Final Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement