Figo: Barcelona Kıymetimi Bilemedi - Son Dakika
Spor

Figo: Barcelona Kıymetimi Bilemedi

Figo: Barcelona Kıymetimi Bilemedi

Barcelona'dan Madrid'e transfer olan Figo "O dönemde değerim bilinmiyordu. Kulüp için yaptıklarım her zaman karşılığını görmüyordu." dedi.

24.10.2013 20:30  Güncelleme: 20:32

2000 senesinde Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan Luis Figo, kararını alırken eski kulübünde gördüğü muameleyi göz önüne aldığını belirtti ve teklif gelince bir kere düşündüğünü dile getirdi.

Real Madrid, Barcelona'da yıldızı parlayan Portekizli yıldızın sözleşmesinde yer alan 62 milyon avroyu gözden çıkararak hem transfer rekoru kırmış hem de rakibinin en önemli ismini transfer etmişti. O tarihten bu yana Katalanlar'ın en fazla nefret ettiği isimlerden biri olan, hatta 2002'de Camp Nou'da köşe vuruşu kullanırken sahaya domuz başı atılan Luis Figo, Grada360'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Figo, "O dönemde değerimin bilinmediğini düşünüyordum. Kulüp için yaptıklarım her zaman karşılığını görmüyordu. Bir çok kez her şeyimi verip futbolu da orada bırakmayı hedefliyordum. Ama her işte bu böyledir. Yaptıklarınızın karşılığını almazsanız ve karşınıza yeni bir fırsat çıkarsa bu yeni şansı düşünürsünüz. Bende de böyle oldu." sözleriyle Barcelona'ya çattı.

Luiz Figo, 2000-05 yılları arası Real Madrid forması giydi.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Figo: Barcelona Kıymetimi Bilemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement