Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi - Son Dakika
Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi

Filenin Sultanları, Milletler Ligi\'nde Brezilya\'ya 3-0 yenildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, finallere kalmayı garantilediği Milletler Ligi'nin 3. haftasının 4. maçında, Brezilya'ya 3-0 yenildi. Milliler, bu sonuçla dünya sıralamasında birinciliği Brezilya'ya kaptırdı. Grup aşamasını 25 puanla 6. sırada tamamlayan son şampiyon Türkiye, çeyrek finalde Polonya ile eşleşti. Milletler Ligi finalleri, Tayland'ın ev sahipliğinde 20-23 Haziran tarihlerinde Bangkok'ta düzenlenecek.

16.06.2024 16:08

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 14-25, 14-25 ve 19-25'lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEYİ KAPTIRDIK

Finallere yükselmeyi garantileyen ay-yıldızlılar, Çin'in Hong Kong özel idari bölgesinde oynanan mücadeleyi kaybederek turnuvanın grup aşamasını 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamladı. Son VNL şampiyonu Türkiye'nin dün Çin'e yenilmesiyle ele geçirdiği kadınlar dünya sıralaması liderliğini perçinleyen Brezilya ise 12'de 12 yaparak finallere lider olarak gidecek.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi

ÇEYREK FİNALDE RAKİP POLONYA

Tayland'ın ev sahipliğinde 20-23 Haziran tarihlerinde Bangkok'ta düzenlenecek FIVB Milletler Ligi finallerinde mücadele edecek Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya ile eşleşti. Milli takım, VNL grup aşamasını 25 puanla 6. sırada bitirirken, Polonya grubu 30 puanla 3. sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Son Dakika Spor Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ankara null:
    istikrar yok ayrica sisirmeyin malzeme bukdr 27 33 Yanıtla
  • mutlu kulçabay:
    Sultan ,sultan şişire şişire.... 27 29 Yanıtla
  • sait turk:
    dün Çin, bugün Brezilya! ne oldu filenin bekçilerine? 26 20 Yanıtla
  • hüseyin güner:
    reklam video veleybol dan uzaklaş dı hepsi şow peşine düştü 29 16 Yanıtla
  • O bir Karşıyakalı:
    Fazla şımarmışlar ve şımartılmışlardı.Arka arkaya Çin'den ve Brezilyadan yedikleri tokat umarım onlara herkes gibi sıradan bir insan olduklarını hatırlatır.Kimse erişilmez dokunulmaz değil yani.. 24 9 Yanıtla
  • Şükrü null:
    tarifeli uçakla gitmek işe yariyormus. 17 12 Yanıtla
  • Erol Ocak:
    size değer vermeyen bir yöneticelere çok bile,kasmayın kendinizi ekonomi modunda oynayın arkadaşlar?? 10 9 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement