Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Özdemir: "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız, İstanbul Güngörenspor maçını kazanmak istiyoruz"

06.12.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir, 8 Aralık'ta deplasmanda oynayacakları İstanbul Güngörenspor maçını kazanmak istediklerini bildirdi.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftadır çok yoğun çalıştıklarını belirterek, "Bu çalışmaların yavaş yavaş fiziksel ve oyunsal anlamda yansımalarını görüyoruz ama bu skora yansımış değil" dedi.

Göreve geldiği günden beri, ligin ikinci yarısı için iskelet bir kadro oluşturmaya çalıştığını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Bu ligin, oynanan her müsabakanın puan mücadelesi olduğu gerçeğinden hareketle, kalan 3 maçımızdan 5-6 puanlık kazanç ile ilk yarıyı sonlandırabilirsek, arada yapılacak takviyelerle bu takımın ikinci yarıda çok farklı bir konumda olacağını düşünüyorum. Bunun doğrultusunda çalışıyoruz. Ben göreve geldiğim günden beri tamamen, ligin ikinci yarısına dönük iskelet bir kadro oluşturup, ilk yarıda bekleneni veremeyen takımımızın, ikinci yarıda bunun çok üstünde bir performansla iş başarabilmesi adına çalışıyorum. Bütün planlamam bu doğrultuda. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız İstanbul Güngörenspor maçını kazanmak istiyoruz. Yoğun çalışmalarımızın skora yansımasını, bu maçta göreceğimizi düşünüyorum."

Özdemir, takımda eksik yada cezalı futbolcunun olmadığını sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement