Galatasaray - Trabzonspor Maçına Hakem Bitnel'in Kararları Damga Vurdu - Son Dakika
Spor

Galatasaray - Trabzonspor Maçına Hakem Bitnel'in Kararları Damga Vurdu

Galatasaray - Trabzonspor maçı hakemi Deniz Ateş Bitnel, karşılaşmada verdiği kararlarla saç baş yoldurdu.

21.02.2016 21:03  Güncelleme: 21:48

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 24. dakikasında bordo-mavililer lehine verilen penaltı kararı maçın tartışmalı anlarından oldu.

Erkan Zengin, Galatasaray ceza sahasına girdiği anda Koray Günter, rakibine müdahale etmek istedi. Erkan Zengin, Koray'ın hamlesiyle yerde kalırken, hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösterdi. Erkan penaltıyı gole çevirerek, Trabzonspor'u öne geçirdi.

SABRİ İLE MARİN'İN POZİSYONU DA KONUŞULDU!

Erkan Zengin ile Koray Günter'in pozisyonundan kısa bir süre önce, Marko Marin, Sabri Sarıoğlu'nun müdahalesi sonrasında penaltı bekledi. Ancak hakem Deniz Ateş Bitnel bu pozisyonda devam kararı verdi.

Bu arada ilk yarıda Sefa Yılmaz'ın yerde kale sahasına pasını çıkarmak istediği anda Hakan Balta'nın müdahalesi de maçın konuşulan anlarından oldu. Trabzonsporlular bu pozisyonda da penaltı bekledi.

Öte yandan hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

RIDVAN DİLMEN'İN POZİSYONLAR İÇİN YORUMLARI

Devre arasında Rıdvan Dilmen, "%100 Futbol" adlı programda tartışılan pozisyonları değerlendirdi. Rıdvan Dilmen pozisyonlar için "Sabri'nin Marin'e yaptığı müdahale net penaltı. Erkan Zengin ise profesyonelce düştü. Bu pozisyonda bence penaltı yok. Hakan Balta'nın pozisyonunda da ben vermem" dedi.

ERMAN TOROĞLU'NUN SABRİ-MARİN YORUMU

Eski hakem Erman Toroğlu, devre arasında A Spor'daki canlı yayında Sabri Sarıoğlu ile Marko Marin arasındaki pozisyon için konuştu. Toroğlu, "Sabri'nin Marin'e yaptığı hareket penaltı olabilir. Ama 5 dakika sonra Galatasaray'a bir faul veriyorsun, kafam karıştı. Eğer faul veriyorsan, ikisine de vereceksin; vermeyeceksen ikisine de vermeyeceksin" ifadelerini kullandı.

AHMET ÇAKAR'DAN HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Eski hakemlerden Ahmet Çakar ise devre arasında twitter'dan kararları eleştirerek "Yahu siz ne zaman hakem olacaksınız? Olanı vermeyip olmayanı veriyorsunuz kardeşim" dedi.

Galatasaray - Trabzonspor Maçına Hakem Bitnel\'in Kararları Damga Vurdu

Son Dakika Spor Galatasaray - Trabzonspor Maçına Hakem Bitnel'in Kararları Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • bjk lı kartallar: bunlar şikenin en kralını yaapan iki takımdır..şimdi menfaat için birbirlerinn girdiler beter olun birlikleriniz dağılsın ikisine dde acımıyorum türkiyenin en kirli ittifak ve şer odaklı iki klübü bunlar.bu iki takımın türkiyeden ve ligden atılması tertemiz bir futolun başlangıcı olacaktır 34 10 Yanıtla
    Mehmet: At şikesi yapan kargalar 1 0
  • FB li : Cimbomu kutluyorum...Lazıo maçında destan yazacağından da eminim başarılar diliyorum.... 12 13 Yanıtla
  • X: Trabzonspor Merkez patlıyor herkezzzzzzz 14 10 Yanıtla
  • Deliyürek: Bu hakemse!! salih dursun ondan daha iyi hakem 20 2 Yanıtla
  • FB li : Ağlıyacaksınız alın meşelerinizi çektirin gidin ts lular..:) o sahada futbol oynanır buzkaşi değil..:))) Cimbom kötü geçirdi geçmiş olsun heheheheee...:) yürü be Cimbomm sen Lazıo yuda eler gelirsin ben inanıyorum arkadaş. 8 14 Yanıtla
  • GSgsGS: Gaklatasaray hakkıyla oynadı kazandı karalamayın azıcık Allahtan korkun Gs yenince hep haekm katletti bırakın yaaa Trabzonda topcumu var hepsi masallah popcu 4 12 Yanıtla
  • ...: Türkiyede değil dünyada futbol şike muhabbetleri yüzünden sonunu hazırlıyor demedi demeyin kulüpler taraftar bulamayacaklar 12 0 Yanıtla
  • Gs TARAFTAR: Hakem turkiye liginde ne zaman dogru mac yuneetikki simdi yunetsin 9 3 Yanıtla
  • Tonyali: Böyle hakemler Türk futboluna çok zarar veriyor hakem rezildi bakalım federasyon ne yapacak 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement