Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Doğan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Doğan Açıklaması

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Doğan Açıklaması

"Göreve geldiğimiz günden bugüne kadarki 5 aylık süreçte çok önemli organizasyonlara imza attık"

16.10.2013 12:18

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadarki 5 aylık süreçte çok önemli organizasyonlara imza attık" dedi.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, federasyon bünyesindeki korfbol, rafting, offshore, squash ve kriket branşlarıyla ilgili 5 aylık çalışmalarını değerlendirdi.

Kısa sürede önemli organizasyonlara imza attıklarını belirten Doğan, tüm spor branşlarında altyapı çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.

Rafting, squash, korfbol ve krikette Türkiye şampiyonaları düzenlediklerini bildiren Doğan, "Raftingde Erzurum Kara Çay ile Tunceli Munzur Çayı'nda teknik ekibimizle parkur raporlandırılması yaptık, çeşitli illerde hakemlik ve antrenörlük kursları düzenledik. Rize'nin Ardeşen ilçesinde 27-29 Haziran'da yaptığımız Türkiye Şampiyonası'nda Rafting Milli Takımı'nı belirledik. Milli takımımız, gelecek ay Brezilya'daki Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Takımımız, şampiyona öncesinde Ardeşen'de kampa girecek. Yine rafting adına Erzurum'da farkındalık yaratmak için gazetecilere yönelik rafting yarışması düzenledik" ifadelerini kullandı.

Korfbol branşında da 28 Ağustos-2 Eylül'de Didim'de 5 ülkenin katılımıyla uluslararası bir şampiyona düzenlediklerini ifade eden Doğan, halen kampta bulunan milli takımın, yarın Holanda'da başlayacak Avrupa Korfbol Eleme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini kaydetti.

Squash da ise iki kulübün, tüm masraf ve sorumluluklarını kendileri üstlenmeleri koşuluyla, Balkan Ülkeleri Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmelerinin sağlandığını ifade eden Doğan, 24-27 Temmuz'da ilk defa Türkiye Kriket Şampiyonası düzenlediklerine dikkati çekti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement