Görüntü Var, Ses Yok - Son Dakika
Spor

Görüntü Var, Ses Yok

Görüntü Var, Ses Yok

A Milli Takım’ın İrlanda Cumhuriyeti karşısında umut verici performansına karşın Mircea Lucescu kritik konulara değindi, pozisyonlara girilememesi özellikle irdelendi.

26.03.2018 02:35

NEVZAT DİNDAR

İrlanda Cumhuriyeti karşısında sergilenen umut verici performansa karşın Teknik Direktör Mircea Lucescu istenilen pozisyonlara girilemediğini düşünüyor.
Rumen teknik adam bu nedenle iki gündür antrenmanlarda forvet arkası pozisyonunda veya kanatlarda oynayan futbolcularla yakından ilgilendi.Luce'ye göre İrlanda Cumhuriyeti karşısında kaleye çekilen şutlar olumlu ama yine de net pozisyon konusunda eksikler var.
Bu nedenle Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Emre Akbaba, Yunus Mallı, Alper Potuk, İrfan Can ön tarafta oynayan futbolcularla özel toplantılar yaparak, pozisyona girme konusunda yapılması gerekenleri anlattı.
Son hazırlık maçında 12 kez kaleyi yokladıklarını ve özellikle ilk yarı bunu iyi başardıklarını futbolcularıyla  paylaşan Milli Takım Teknik Direktörü, yine eksik kalan yanları olduğu dile getirdi.. Luce'nin pozisyona girmeleri gerektiğini anlattığı bildirildi. Tecrübeli teknik adam bu yüzden Cenk Tosun'a pozisyon hazırlanması için bazı özel çalışmalar ve uyarılarda bulundu..
Ayrıca forvet arkasında 3'lü hatta görev yapan isimlerin yer değiştirmeleri, adam eksiltmeleri ve çizgiye inmeleri gerektiği anlatıldı. Lucescu böylece hücumdaki çeşitliliğin artacağını ve takımın daha çok pozisyona gireceğini planlıyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Görüntü Var, Ses Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement