Güreş: Avrupa Yıldızlar Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Güreş: Avrupa Yıldızlar Şampiyonası

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye Serbest Milli Takımı, toplamda 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile Avrupa ikincisi oldu.

05.08.2015 22:05

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Güreş  Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye Serbest Milli Takımı, toplamda 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile Avrupa ikincisi oldu.

Subotica Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın ikinci gününde, 54 kiloda Cabbar Duyum gümüş, 46 kiloda ise Engin Çetin, bronz madalya kazandı.

Turnuvanın ilk gününde de 4 kez podyuma çıkan Türkiye, toplamda 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile Avrupa ikincisi oldu. Gürcistan altın madalyaya uzanırken, Rusya ise üçüncülük elde etti.

Yarın TSİ 11.00'de başlayacak üçüncü gün maçlarında kızlarda 38 kiloda Cansu Yılmaz, 43 kiloda Rahime Arı, 49 kiloda Cansu Aksoy, 56 kiloda Hatice Ece Tekin, 65 kiloda ise Tuğba Kılıç mindere çıkacak.

Turnuvanın ilk gününde erkeklerde 42 kiloda Doğan Kara, 58 kiloda Muammer Kılıç ve 85 kiloda Nail Seyyar gümüş, 50 kiloda ise Ertuğrul Kahveci bronz madalya kazanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Güreş: Avrupa Yıldızlar Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement