Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

"Tillo Bilim, Kültür Etkinlikleri" kapsamında Siirt Valiliği, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ve Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığı tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası, Eczacılar spor ile Siirt Üniversitesi arasında oynanan muhteşem final maçı ile sona erdi

24.09.2013 16:07

Halı Saha Futbol Turnuvası final törenine; Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt AKP Milletvekili Afif Demirkıran, Spor Eğitim Kültür ve Araştırma Genel müdürü Abdulkadir Mahmutoğlu, Siirt Ünüversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Galip Bakır, Siirt Baro başkan vekili Av. Nizam Dilek, Tillo Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın, belediye başkanı Mesut Memduhoğlu, Gençlik ve Spor il müdürü Hüsam Olgaç, Milli eğitim müdürü Fethi Suay, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve spor severler katıldı.

Tillo Kaymakamlığına ait Halı saha kompleksinde oynanan Final maçı, Siirt Üniversitesi sporu, 1-0 yenen Eczacılar spor şampiyon oldu.

Şölen havasında, centilmenlik içinde geçen maça sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

katılımın yüksek olduğu turnuvada, halı saha futbol turnuvasına 25' er dakikalık çift devre halinde, klasman hakemleri nezaretinde oynandı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini, Vali Ahmet Aydın ve diğer protokol üyeleri verdi.

Turnuvanın İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin, kaynaşmasını, Sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini belirten Vali Ahmet Aydın, Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.

Program, dereceye giren takımlarla birlikte hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement