Hamza Hamzaoğlu, Barış Başdaş'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu, Barış Başdaş'ı İstiyor

Hamza Hamzaoğlu, Barış Başdaş\'ı İstiyor

Serdar Aziz ve Serdar Taşçı transferlerini bir türlü sonlandıramayan Galatasaray, Kasımpaşa'nın savunmacısı Barış Başdaş'ın peşine düştü.

23.01.2015 07:57  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semih ve Koray'ın sakatlığı Chedjou'nun da Afrika Kupası'nda olması nedeniyle transferde hedefini stoper olarak koyan Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa'nın genç stoperi Barış Başdaş'ı gözüne kestirdi.

HAMZAOĞLU'NUN TEK HEDEFİ BU BÖLGE

Yönetimin mali tablo nedeniyle sadece 2.5 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı Galatasaray'da transferde tek hedef stoper. Semih ve Koray'ın devre arası kampında sakatlanması, Chedjou'nun da ülkesinin milli takımıyla Afrika Kupasına katılması Hamza Hamzaoğlu'nun bütün dikkatini bu bölgeye yöneltti.

SERDAR AZİZ'İ BURSASPOR BIRAKMIYOR

Hamzaoğlu'nun ilk hedefi Bursaspor'dan Serdar Aziz olmasına karşın yeşil beyazlı kulübün genç oyuncuyu bırakmaya yanaşmaması Hamzaoğlu'nu yeni hedeflere yöneltti.

BARIŞ VE SERDAR

Hamza Hamzaoğlu'nun hedefindeki diğer isimlerse Spartak Moskova'dan Serdar Taşçı ve Kasımpaşa'dan Barış Başdaş.

Ancak Barış Başdaş'ın maliyetinin Serdar Taşçı'ya oranla daha cazip olması ve Hamzaoğlu'nun da genç oyuncuyu istemesi Barış'ı sarı kırmızılı formaya yaklaştırıyor.

1990 Almanya doğumlu oyuncu bu sezon 14 maçta forma giydi. Kasımpaşa'da zaman zaman sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da görev alan Barış, 18 kez U21 milli takım forması da giydi.

(Hürriyet)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu, Barış Başdaş'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement