Hollanda'dan Futbol - Son Dakika
Spor

Hollanda'dan Futbol

Hollanda\'dan Futbol

Robin Van Persie ve Jordy Clasie, sakatlıktan dolayı Hollanda Milli Takımı’nın aday kadrosundan çıkarıldı İki oyuncunun yerine Leroy Fer ve Davy Pröpper kardoya davet edildi

12.11.2013 15:49

Hollanda Milli Takımı'nda, Manchester United'de forma giyen Robin van Persie ile Feyenoord'da oynayan Jordy Claise, sakatlıkları yüzünden kadrodan çıkarıldı.

Hollanda Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, teknik direktör Louis van Gaal'ın, sakatlıkları devam eden iki oyuncunun yerine kadroya Norwich City'de oynayan Leroy Fer ile Vittese forması giyen Davy Pröpper'i davet ettiği bildirildi. 22 yaşındaki Pröpper, kariyerinde ilk kez milli takıma davet edildi.

Japonya ve Kolombiya ile iki hazırlık maçı yapacak olan Hollanda'da Milli Takımı'nda daha önce sakatlıkları devam eden Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Dirk Kuyt da kadrodan çıkarılmıştı.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası biletini alan Hollanda, 16 Kasım'da Belçika'nın Genk şehrinde Japonya, 19 Kasım'da ise Amsterdam'da Kolombiya karşılaşacak. - Hollanda

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hollanda'dan Futbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement