İki Taraf da Beraberlikten Memnun - Son Dakika
Spor

İki Taraf da Beraberlikten Memnun

İki Taraf da Beraberlikten Memnun

Şanlıurfaspor-Tki Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

23.03.2013 22:21  Güncelleme: 22:26

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, iyi futbol oynamalarına rağmen berabere kaldıkları için üzüntülü olduklarını söylerken, TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak alınan 1 puanın başarı olduğunu ifade etti.

Golsüz berabere sona eren maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Bugün kazanmak istiyorduk. Seyircimize güzel bir galibiyet yaşatmak istiyorduk. Çok istememize ve rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık. Futbolcularımız son derece iyi ve disiplinli oynadılar. Genelde top bizde kaldı, ama son vuruşu yapamayınca gol atamadık ve bir puan aldık" diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise kazanmak için iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Zorlu deplasman olarak gördüğümüz Şanlıurfa'ya kazanmak için geldik. Sahada futbolcularımız iyi bir performans sergiledi. Galip gelmek çok iyi olacaktık ama olmadı. Sonuçta deplasmandan 1 puan almış olmakta başarıdır" dedi.

ÖŞ,ÖP (HK/RT) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İki Taraf da Beraberlikten Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement