İnönü'de Yeniden Varoluş Maçı - Son Dakika
Spor

İnönü'de Yeniden Varoluş Maçı

İnönü\'de Yeniden Varoluş Maçı

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftası Beşiktaş ile Manisaspor arasında oynanacak mücadele ile kapanacak.

19.03.2012 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası Beşiktaş ile Manisaspor arasında oynanacak mücadele ile kapanacak. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak mücadelede Barış Şimşek düdük çalarken; Erdinç Sezertam ve Mehmet Metin bayrak sallayacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu...

Saat 20: 00'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

Q7 TAKIMA, BEŞİKTAŞ LİGE DÖNDÜ

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Atletico Madrid'e mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, sezonun kalan bölümünde lige odaklanmak ve play-off'un da varlığıyla zirveye yeniden ortak olmak istiyor.

Teknik direktör Carlos Carvalhal'in "Sabırsızlıkla play-off'u bekliyoruz" dediği Beşiktşa'ta, Manisaspor maçı bir milat olarak görülüyor. Siyah beyazlı ekip zorlu mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkarken; sakatlıkları süren Roberto Hilbert, Tanju Kayhan, Bebe, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman, Ege temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

Öte yandan Beşiktaş'ın Atletico Madrid ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın devre arasında Carvalhal ile tartışılarak kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma, hafta içinde takım ve teknik heyetten özür diledikten sonra affedildi. Portekizli yıldızın yarınki karşılaşmada takımdaki yerine dönmesi bekleniyor.

MANİSA SÜPRRİZ PEŞİNDE

Kemal Özdeş yönetiminde lige fırtına gibi giren ancak ardından yaşadığı zorlu dönemlerden sonra düşme hattına inen Manisaspor, İstanbul'da sürprize imza atarak 3 puan almak istiyor.

Tarzan'da Kemal Özdeş'in ve Ümit Özat'ın ardından teknik direktörlüğe gelen Reha Erginer, rakiplerinin puan kaybettiği haftada galip gelerek rakiplerine yaklaşmanın planlarını yapıyor. Ancak Ege temsilcisinde futbolcuların alacaklarını alamamasından dolayı antrenmanlara çıkmaması Erginer'i zor durumda bırakıyor.

Erginer, takımını Beşiktaş deplasmanına konsantre etmekte zorlanırken; cezalı oyuncusu bulunmayan Manisaspor'da sakatlıkları bulunan Ariza Makukula ve Mehmet Güven forma giyemeyecek, Klukowski ile Ömer Aysan'ın durumları ise maç günü belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk

Ekrem

Sivok

Egemen

İsmail

Ernst

Fernandes

Veli

Simao

Quaresma

Almeida

MANİSASPOR

İlker

Akaminko

Dixon

Hüseyin

Ferhat

Yiğit

Nizamettin

Ahmet İlhan

Murat Erdoğan

Kahe

Isaac

STAT: Fi-Yapı İnönü

SAAT: 20: 00

YAYIN: Lig Tv ve Sporx Canlı Anlatım Servisi

HAKEM: Barış Şimşek

BEŞİKTAŞ 7-2 MANİSASPOR

Beşiktaş ile Manisaspor takımları lig tarihi boyunca 11 kez karşılaştı. Oynanan 11 maçta 7 kez Beşiktaş 2 kez Manisaspor kazanırken 2 maç berabere bitti. Oynanan 11 maçta Beşiktaş 23 gol Manisaspor 10 gol kaydetti.

Beşiktaş ev sahibi olduğu 5 maçta ise 4 kez kazanırken sadece geçen sezon Manisaspor'a 3-2 yenilmişti.

KARTAL SON 8 HAFTANIN EN KÖTÜ 2. TAKIMI

Beşiktaş son 8 haftada sadece 1 kez kazanırken 5 puan alıp 19 puan kaybı yaptı. Beşiktaş böylece son 8 haftada Ankaragücü takımının ardından ligin en başarısız ekibi oldu.

Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta 11 yenilgi alan ve puan alamayan Ankaragücü küme düşmeyi garantilerken Beşiktaş 8 maçta sadece 5 puanla 17.sırada kaldı. Galatasaray ve Karabükspor son 8 haftanın en başarılı takımları olurken Bursaspor 3.sırada, Trabzonspor 4.sırada, Fenerbahçe 5.sırada yer aldı. Manisaspor ise Beşiktaş'ın ardından 16.sırada yer aldı.

ISAAC MANİSA TARİHİNE GEÇECEK

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 27 maçta 11 gol atan Isaac Promise 1 gol daha atarsa, hem Manisaspor tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyuncusu 12 gollü Joshua Simpson'ı rekoruna ortak olacak hem de Süper Lig kariyerinin en golcü sezonunu (2006-07 sezonu 12 gol) yakalayacak. Isaac kariyeri boyunca 203 lig maçında 51 gol kaydetti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İnönü'de Yeniden Varoluş Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement