Kaleci Antrenörleri Ara Denetimde Salihli'de Buluştu - Son Dakika
Spor

Kaleci Antrenörleri Ara Denetimde Salihli'de Buluştu

Kaleci Antrenörleri Ara Denetimde Salihli\'de Buluştu

UEFA tarafından organize edilen ve 4 etaptan oluşan A Profesyonel Kaleci Antrenörü Kurslarının ara denetimi Manisa’nın Salihli ilçesinde yapıldı.

16.01.2015 18:43

UEFA tarafından organize edilen ve 4 etaptan oluşan A Profesyonel Kaleci Antrenörü Kurslarının ara denetimi Manisa'nın Salihli ilçesinde yapıldı. Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Milli Takımlar Kaleci Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu ara denetimde kursa katılan kaleci antrenörlerin çalışmalarını izledi.

Milli Takımlar Kaleci Antrenörü ve Milli Takımlar Kaleci Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "UEFA tarafından organize edilen ve 4 etaptan oluşan 'Yeni Nesil A Kaleci Antrenörü Kursları'nın ara denetimi Salihli'de gerçekleştirildi. Bu kurslara Avrupa'dan 50, Türkiye'den 16 Kaleci antrenörü katılıyor. Dört etaptan oluşan kursların üçüncü etabı Şubat ayı içerisinde İstanbul Riva Tesisleri'nde yapılacak. Salihli'deki ara denetimde kursuna katılan Altınordu Antrenörü Ümit Özışıklı, Trabzonspor'un eski kalecisi Nihat Tümkaya ve Salihli Belediyespor Kaleci Antrenörü Ali Örün'ün çalışmalarını izledim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaleci Antrenörleri Ara Denetimde Salihli'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement