Kaloriferci Antrenör - Son Dakika
Spor

Kaloriferci Antrenör

Kaloriferci Antrenör

Zonguldak'taki Dilaver İlköğretim Okulu'nda kaloriferci olarak görev yapan 39 yaşındaki Halim Demir, aynı zamanda okulun kız voleybol takımının antrenörlüğünü yapıyor.

03.01.2012 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'taki Dilaver İlköğretim Okulu'nda kaloriferci olarak görev yapan 39 yaşındaki Halim Demir, aynı zamanda okulun kız voleybol takımının antrenörlüğünü yapıyor.

Ortaokulu bitirdikten sonra liseye devam etmeyen evli ve 3 çocuk babası Halim Demir, 1999'da Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nde kaloriferci olarak işe başlarken, 2004'te Dilaver İlköğretim Okulu'na atandı. 8 yıldır burada kaloriferci olarak görev yapan Halim Demir, Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nden aldığı fahri antrenörlük belgesi ile aynı zamanda okulun kız voleybol takımını çalıştırıyor.

Halim Demir'in 8 yıldır çalıştırdığı Dilaver İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen, 'İlköğretim Okulları Arası Yıldız Kızlar Voleybol Grup Birinciliği'nde ilk maçını kaybederken, ikinci maçında Bahçelievler İlköğretim Okulu'nu 2- 0 mağlup etti. Halim Demir, kalan 7 maçlarını kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Halim Demir, okulun kaloriferlerini yakmasının yanında, küçüklüğünden bu yana spora olan ilgisi nedeniyle öğrencilerin voleybol ile birlikte diğer branşlarda da kendilerini geliştirmelerinde yardımcı olduğunu söyledi. Bu yıl okulda beden eğitimi öğretmeni bulunmadığını, ancak önceki yıllarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleriyle uyumlu bir şekilde voleybol takımını çalıştırmaya devam ettiğini anlatan Halim Demir, şöyle konuştu:

"Voleybol ile birlikte futbol antrenörlüğü belgem de var. Ben spora aşık birisiyim. 'Spor' denilince bende mantık biter. Evimin elektriği kesilmiş, evde un yokmuş, o önemli değil. Takımın topu olsun, forması olsun, önemli olan bu. Şu anda mezun ettiğimiz 7 kızımız okudukları üniversitenin voleybol takımında kaptan. Onların oynadıkları takımlarda kaptan olması bizim için büyük bir şeref. Antrenörlük babalık gibi bir şeydir. Öğrencilerimi bir baba gibi eğitmeye çalışıyorum." - Zonguldak

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement