Kasımpaşa'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Kasımpaşa\'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

29.11.2012 16:12

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Lacivert-beyazlı ekip koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, sürat ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavileri süren Volkan Yaman, Kafoumba Coulibaly ve Şahin Aygüneş katılmazken, Ali Bilgin ve Pablo Pintos ise takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Antrenmana Kasımpaşa A2 Takımı'nda forma giyen Oğuzhan Barkın da katıldı.

Ayrıca antrenmanı bir grup taraftar da izledi. Antrenmanın ardından taraftarlar futbolculardan imza alıp fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

30 Kasım 2012 Cuma günü 10.30'da çalışmalarına devam edecek olan lacivert-beyazlı takım, 1 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 11.00'da Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Kafile, antrenmanın ardından takım otobüsüyle Eskişehir'e hareket edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement