Malatyaspor İç Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Malatyaspor İç Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatyaspor İç Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü iç transferi kısa sürede noktalamayı planlıyor.

01.07.2012 16:42

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü iç transferi kısa sürede noktalamayı planlıyor.

İç transferde Emrah Ekmekçi, Cihan Yeşilırmak ve Yasin Palaz ile birlikte alt yapıdan alınan Mert Ali Turgut, Burak Açil ve Kaleci Mesut ile yola devam edecek olan Malatyaspor Futbol Kulübü, iç transferi büyük ölçüde gerçekleştirdi.

Sadece Ercan Ünal'dan haber bekleyen sarı kırmızılılarda yönetim ve teknik heyet bu oyunculardan alt yapıdan alınan Mert Ali Turgut'u başka bir takıma kiralamayı düşünürken Kaleci Mesut ve Burak Açil'i ise kamplardaki performanslarına göre değerlendirecek.

Öte yandan dış transferde şuana kadar 6 oyuncuya imza attıran Malatyaspor Bank Asya 1. lig de forma giyen ancak henüz imza aşamasında gelmediği için ismi açıklanmayan futbolcularla kıran kırana pazarlık masasında. Hem bir alt lig olduğu için hem de maddi olarak imkanları sarsmamak için bu konuda biraz zorlanan yönetim, hafta içersinde 1 ya da 2 oyuncuyu yine Malatya' ya getirerek imza attırmayı planlıyor.

Ayrıca sahaya inme tarihini 5 Temmuz olarak açıklayan takım, bu tarihi şimdilik askıya aldı. Federasyon tarafından liglerin başlangıç tarihi kesin olarak açıklanmadığı için kampa başlama tarihini henüz kesinleştirmeyen teknik heyet, Malatya kampını 7 ile 10 Temmuz arasında başlatmayı düşünüyor. Üç etaplı kamp planlayan sarı kırmızılılar Malatya, Kızılcahamam ve Bolu kamplarının ardından lige hazır hale gelecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatyaspor İç Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement