Mersin İdman Yurdu'nda Transfer - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu'nda Transfer

Mersin İdman Yurdu\'nda Transfer

Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nun, CSKA Sofya'da forma giyen Bulgar oyuncu Spas Delev ile anlaşma sağladığı bildirildi.

12.01.2012 13:06

Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nun, CSKA Sofya'da forma giyen Bulgar oyuncu Spas Delev ile anlaşma sağladığı bildirildi.

Mersin İdman Yurdu Spas Delev'i kadrosuna kattı. Sezon başından bu yana transfer görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, Delev'le 3.5 yıllık anlaşamaya vardı. Bulgaristan'da CSKA Sofya takımında forma giyen oyuncunun, sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Spas Delev transferinde sıkıntılar yaşamalarına rağmen mutlu sona ulaştıklarını söyledi. Delev ile 3.5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını kaydeden Işık, "Delev çok yetenekli ve faydalı bir oyuncu. Sezon başında çok istememize rağmen alamadık. Ancak şuan şartlar oluştu ve kadromuza dahil ettik" dedi.

Bu arada yeni transferi Spas Delev, IMC Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Bulgar oyuncunun antrenman eksiği bulunduğu, hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçında Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın görev vermesi halinde sahada yerini alabileceği ifade edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu'nda Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement