Metris'ten Alex'e "Kenara Çek" Mesajı - Son Dakika
Spor

Metris'ten Alex'e "Kenara Çek" Mesajı

Metris\'ten Alex\'e "Kenara Çek" Mesajı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini cezaevinde ziyaret eden gazeteci Ahmet Bıyıklı'ya önemli açıklamalar yaptı.

08.02.2012 10:45

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini cezaevinde ziyaret eden Yeni Şafak Gazetesi'nden Ahmet Bıyıklı'ya önemli açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertli ekibin Beşiktaş'ı 2-0 yendiği derbiyi izleyen, ama takımını pek beğenmeyen Yıldırım, özellikle de kaptan Alex'in performansını yeterli bulmadığını söyledi. Başkan Yıldırım, Brezilyalı yıldız için, "Üst üste maçlar onu yormuş olmalı. Aykut'un onu dinlendirmesi lazım. Fakat artık bu sıklıkta maçlar olmayacak. Alex yorulmaz o zaman. Kaptan dinlenirse gerçek performansını sergileyecektir." ifadelerini kullandı.

F.Bahçe'nin yeni transferi Musa Sow'a da değinen Yıldırım, Sarı-Lacivertlilerin müthiş bir oyuncu aldığını dile getirdi. Senegalli futbolcunun gelmesini, "Son yılların en önemli oyuncu transferi." olarak değerlendiren Başkan Yıldırım, "Sow müthiş bir oyuncu. Fenerbahçe'ye çok katkısı olacak. Uzun yıllar oynayabilecek genç bir yetenek." şeklinde konuştu.

Türk futbolunun ve kulüplerin geleceğini hiç iyi görmediğinin altını çizen Yıldırım, şunları kaydetti: "Bu ortamda Futbol Federasyonu başkanlığına kimse için aday olmaz. Destekle biri işbaşına getirilebilir ancak o da bu işi yürütemez." 7 aydan beri tutuklu olan Yıldırım, 14 Şubat'ta görülecek ilk duruşmayı sabırsızlıkla beklediğini yinelerken taraftarlara da mesaj göndererek 13 Şubat'ta müthiş bir açıklama yapacağını duyurdu.

Çok özel bir Alex klibi

%%EMBEDVIDEO_2605%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Metris'ten Alex'e 'Kenara Çek' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement