Subasic, Monaco'da Kalmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Subasic, Monaco'da Kalmak İstiyor

Subasic, Monaco\'da Kalmak İstiyor

Monaco'nun kalesini koruyan başarılı eldiven Danijel Subasic, gelecek sezonda da kırmızı-beyazlı ekibin formasını giymek istediğini söyledi.

13.02.2014 21:01  Güncelleme: 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Fransa Ligue 1'e yükselen ve her bölgeye milyon euroluk oyuncuları alan Monaco'da kalede güven veren ve Sampdoria'dan kiralanan Sergio Romero'ya rağmen eldivenleri bırakmayan Danijel Subasic geleceğiyle ilgili konuştu. 2011'de Hajduk Split'ten geldiği Monaco'da kalmak istediğini belirten 29 yaşındaki file bekçisi, "Ne olursa olsun bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Burada oynamaya devam etmek istiyorum" diyerek transfer teklifi alsa dahi Monaco'dan ayrılmayacağının altını çizdi

"Pletikosa tecrübeli bir isim"

Dünya Kupası'nda Hırvatistan kalesi için de favori durumda olduğunun hatırlatıldığı Subasic, "İyi bir sezon geçiriyorum. Tabii henüz sezon bitmedi. Bu şekilde devam etmeliyim. Pletikosa hala oranın 1 numarası. İkinci kaptan, inanılmaz bir tecrübeye sahip. Ben onun arkasındayım. Sıramı bekliyorum" diyerek Hırvatların tecrübeli kalecisi Pletikosa'dan eldivenleri almasının şimdilik zor olduğunu dile getirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Subasic, Monaco'da Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement