Mustafa Ceviz ve Ekibi Plaketle Uğurlandı - Son Dakika
Spor

Mustafa Ceviz ve Ekibi Plaketle Uğurlandı

Mustafa Ceviz ve Ekibi Plaketle Uğurlandı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 2-2'lik beraberlik ile sonuçlanan Hatayspor maçı sonrası istifa ederek soyunma odasında futbolcularıyla vedalaşan Mustafa Ceviz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı da makamında ziyaret ederek vedalaştı.

25.10.2012 13:26

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2-2'lik beraberlik ile sonuçlanan Hatay spor maçı sonrası istifa ederek soyunma odasında futbolcularıyla vedalaşan Mustafa Ceviz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı da makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyarette Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Vahit Aysan, 2. Başkan Ziya Aksüt, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Özkat, İsmail Hakkı Özsavran, Genel Menajer Orhan İbiş ile Mustafa Ceviz'in yardımcıları Emrah Volkan Sayılgan ve Turgay Kaplakarslan da katıldı.

Göreve geldiğim ilk gün ve şu an itibari ile Nazilli'de çok güzel günler yaşadım diyen Mustafa Ceviz, konuşmasında; "Mesleki başarıya imzamı ilk olarak Nazilli'de atmak nasip oldu. Tabi ki bu başarı tek başıma değil benim değil Nazilli Belediye spor yöneticileri, oyuncuları, taraftarı ve basın mensuplarınındır. Kimseye kırgın değilim, kol kırılır yen içinde kalırmış. Nazilli'ye gelirken çok mutluydum. Buradaki iki yılımda da çok mutlu oldum. Kendimi her yönüyle ayrıcalıklı hissediyorum. Ben her kese hakkımı helal ediyorum. Burada çok gönül bağlarım var. Bitmeyecek kalıcı dostluklarım var. Başta yöneticiler olmak üzere, takım oyuncularına, taraftara ve özellikle Alem Gençlik ile Meydan guruplarına, tüm basın mensuplarına ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

"KARARINA SAYGI DUYDUK"

Geçen yıl Mustafa Ceviz ile çalışmaya başladıklarını ve başkanlığının ilk yılında şampiyonluğu yaşadıklarını hatırlatan Vahit Aysan; "Hocamızın böyle bir karar vererek takımımızın başından ayrılması benim için üzücü bir olay. Daha önce gene böyle bir durum yaşanmıştı ancak ben istifasını kabul etmemiştim. Ancak hocamız Nazilli Belediyespor'da çalışmanın artık kendisine ve takıma zarar vereceğini bize ifade etti. Kararına saygı duyarak istifasını üzülerek kabul ettik. Dostluğumuzun baki olacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum. Nazilli Belediyespora çok katkıları oldu. Onun için de kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şartların bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu ifade eden Ziya Aksüt ise bu kararın iki taraf içinde hayırlı olmasını, başarıyı her iki taraf için istediğini belirterek Mustafa Ceviz'e teşekkür etti.

BİRBİRLERİNE HAKLARINI HELAL ETTİLER

Uzun süre aynı hocalarla çalışmanın istikrar getirdiğini söyleyen Onursal Başkan Haluk Alıcık, "Biz hocamızla bu istikrarı yakalamıştık. Gönül isterdi ki hocamız daha uzun süre takımımızın başında kalabilseydi. Kendisine Nazilli Belediyespor camiası için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Güle güle gitsin, bizden yana da hakkımız ona helal olsun. Burada tatlı bir şekilde ayrılmanın güzelliğini yaşıyoruz. Dağ dağa kavuşmazmış ama insan insana kavuşurmuş. Kendisine ve ailesine yaşamlarının devamında başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında Mustafa Ceviz ile yardımcıları Emrah Volkan Sayılgan ve Turgay Kaplakarslan'a Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından plaket verildi. Alıcık, teknik heyete görev alacakları yeni takımlarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mustafa Ceviz ve Ekibi Plaketle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement