Nabil Dirar Belirsizliği - Son Dakika
Spor

Nabil Dirar Belirsizliği

Nabil Dirar Belirsizliği

Bursaspor maçı hazırlıklarını noktalayan Fenerbahçe'de takımla çalışmalara dün itibariyle başlayan Nabil Dirar’ın oynama ihtimali bulunuyor.

06.05.2018 02:35

Bursaspor maçı hazırlıklarını noktalayan Fenerbahçe maç saatini beklemeye başladı. Aykut Kocaman idaresinde son çalışmasını dün gerçekleştiren sarı-lacivertliler, ilk olarak ısınma ve koşu idmanı yaptı. Ardından yarı sahada çift kale maça geçerek, taktik çalışmalara ağırlık veren futbolcular, şut idmanıyla günü tamamladı.

Sakatlığı bulunan ve takımla çalışmalara dün itibariyle başlayan Nabil Dirar'ın oynama ihtimali bulunuyor. Ancak yıldızı isimle ilgili kesin karar bugün verilecek. Faslı futbolcu maça yetişemezse bu bölgede Alper Potuk görev yapacak.

Biletlere yoğun ilgi

Beşiktaş'ın ardından Medipol Başakşehir'in de puan kaybetmesiyle sarı-lacivertlilere ikinci sıraya yükselme şansı doğdu.
Rakiplerin puan kaybı sonrası da Fenerbahçeli taraftarlar bugünkü Bursaspor maçına büyük ilgi gösteriyor. İki kale arkasındaki biletlerin tamamı bitti. Maraton ve Fenerium tribünlerinin de dolması bekleniyor. Cezalı olan tribünler için de biletler devrediliyor.  Sarı-lacivertli yönetim bugün 40 bin civarında taraftar bekliyor.
Volkan ve Soldado'dan mesaj
Takım kaptanı Volkan Demirel ve golcü oyuncu Roberto Soldado sosyal medya hesaplarından taraftarlarına çağrıda bulundu.
Bursaspor karşılaşması için taraftarlarına seslenen iki yıldız isim, Kadıköy'de tribünlerin dolmasını istedi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Nabil Dirar Belirsizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement