Porto - Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Porto - Beşiktaş Maçının Ardından

Porto - Beşiktaş Maçının Ardından

Bernd Schuster, "1 Puan Almamız Bizi Sevindirdi" Dedi.

05.11.2010 02:04

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki 4. maçında deplasmanda Porto ile 1 -1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "1 puan almamız bizi sevindirdi" dedi.Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Alman çalıştırıcı, iki takımın da kazanacak ve kaybedecek anları yaşadığını belirterek, "'İki ekip de elinden geleni yaptı. Her iki ekip de kazanacak ve kaybedecek anları yaşadı. Güzel anlar oldu. 1 puan almamız bizi sevindirdi" diye konuştu.

Schuster, Porto karşısında forma giymeyen Rüştü'nün sakatlığının sabah kahvaltısında belli olduğunu, oynaması için tedavi edildiğini, ancak bunun yeterli olmadığını dile getirdi. Takıma beraberlik golünü kazandıran Nihat Kahveci konusundaki soru üzerine Schuster, şunları söyledi:

"Nihat'ın bu tür gollerini biz de özlemiştik. Kendisini çok önceden tanıyoruz. İspanya'daki oyun şeklini ve bu tür gollerini biliyoruz. Attığı gol bizi mutlu etti. Ben kendisi adına daha çok mutlu oldum. Bu golle daha fazla güven kazandı. Bu tür şutları ve golleri denemeye devam etmeli" diye konuştu.

Porto Teknik Direktörü Andre Villas Boas ise, şöyle konuştu: "Beşiktaş, 10 kişi kalmamızdan yararlanarak golü buldu. Ancak 10 kişi kalmamıza rağmen kontrol elimizdeydi. İki taraf da öne geçme fırsatı yakaladı. Hakemin bazı kaprisli kararları oldu."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Porto - Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement