Sahaya İnen Taraftar Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Spor

Sahaya İnen Taraftar Hakkında Suç Duyurusu

Sahaya İnen Taraftar Hakkında Suç Duyurusu

3. Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, sahaya inen bir taraftar için savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

21.10.2013 12:18  Güncelleme: 07:54

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakır spor, dün kendi sahasında oynadığı Denizli Belediyespor maçında sahaya inen taraftar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan yaptığı açıklamada, spor müsabakalarının dostluk içerisinde oynanması için büyük çaba gösterdiklerini, bu nedenle dün Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda oynanan Denizli Belediyespor maçında sahaya taraftar inmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Yeni Diyarbakırspor'un şiddet ve centilmenlik dışı davranışlara karşı olduğunu ve bunu her fırsatta dile getirdiklerini kaydeden Akan, şöyle konuştu:

"Dünkü maçın ardından sahaya inen taraftarın davranışını tasvip etmiyoruz. Bunun için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunma kararı aldık. Bugün İl Emniyet Müdürlüğümüzden alacağımız bilgilerin ardından dilekçemizi sunacağız. Diyarbakır taraftarının olumsuz görüntülerle gündeme gelmesini istemiyoruz. Kulübümüze, kentimize ve taraftarımıza zarar veren bu taraftarın cezalandırılmasını istiyoruz. Diyarbakır'a gelen tüm rakipleri karşılayarak en iyi şekilde misafir ediyoruz. Taraftarlarımız tüm takımları alkışlayarak örnek bir tutum sergiliyor. Yenildiğimiz maçlardan sonra bile taraftarımız kendi takımını ve rakip takımı alkışlıyor." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sahaya İnen Taraftar Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement