Seda Başarı Dilekleri ile Uğurlandı - Son Dakika
Spor

Seda Başarı Dilekleri ile Uğurlandı

Seda Başarı Dilekleri ile Uğurlandı

Eskişehir Dinamik-Do Spor Kulübü sporcusu Seda Duygu Aygün, 28 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Brezilya-Sao Paulo'da düzenlenecek olan Kickboks Dünya Şampiyonası için Niğde'deki Milli Takım hazırlık kampına uğurlandı.

26.09.2013 13:57

Eskişehir Dinamik-Do Spor Kulübü sporcusu Seda Duygu Aygün, 28 Eylül- 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Brezilya- Sao Paulo'da düzenlenecek olan Kickboks Dünya Şampiyonası için Niğde'deki Milli Takım hazırlık kampına uğurlandı.

Dinamik-Do Spor Kulübü'ndeki hazırlık çalışmalarını bitiren ve Dünya Şampiyonasında 56 kiloda Türkiye'yi milli formayla temsil edecek olan Aygün, ailesi ve antrenman arkadaşları tarafından başarı dilekleri ile Niğde'ye uğurlandı. Seda Duygu Aygün'ü yetiştiren bu günlere taşıyan annesi Boks ve Kickboks Milli Takım Antrenörü Aysun Aygün ve babası Kickboks Federasyonu İç Anadolu Bölge Başkanı ve Profesyonel Şube Başkanı Erdin Aygün, kızlarının başarısından umutlu olduklarını dile getirdiler.

Baba Erdin Aygün, 3 yaşında spora başlayan Seda'nın, bugüne kadar taekwondo, boks, muay thai, karate ve kickboks dallarında 27 kez Türkiye Şampiyonluğu elde etmiş bir sporcu olduğunu belirterek "Kendisi, ülke içinde düzenlenen şampiyonalardan elde ettiği başarılı sonuçları uluslararası alanlara da taşımıştır. Boks, taekwon-do dallarında 9 defa uluslararası şampiyonluklar kazandı. Boks'ta Avrupa 2'nciliği, taekwondoda Dünya 2'nciliğinin yanı sıra kickboksta amatör ve profesyonel olarak 1 defa Balkan, 4 defa Avrupa, 4 defa da Dünya şampiyonu olmuştur. Beşinci defa Dünya Şampiyonluğu için hazırlıklarını tamamlayan şampiyonumuza herkes adına başarılar diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Seda Başarı Dilekleri ile Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement