Şekip Mosturoğlu: Son 4 Maçı Kazanıp Şampiyon Olacağız - Son Dakika
Spor

Şekip Mosturoğlu: Son 4 Maçı Kazanıp Şampiyon Olacağız

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kalan son dört maçlarını da alarak sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

30.04.2016 13:11  Güncelleme: 13:28

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, sarı-lacivertlilerin ligde kalan 4 maçı kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını belirterek, "Teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonsuz şekilde inanıyoruz. Kulübümüze şanlı bir şampiyonluk yazılacağına inanıyoruz" dedi.

FENERBAHÇE DİVAN KURULU TOPLANDI

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun nisan ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıya Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter Mahmut Uslu, yöneticiler İsfendiyar Zülfikari, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Ahmet Önder Fırat ve Mehmet Selim Kosif katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım divanda konuşma yapmadı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa'nın Küçük rahatsızlığından dolayı katılamadığı toplantıya Başkan Vekili Nejat Akdoğan başkanlık yaptı.

MOSTUROĞLU: "SON 4 MAÇI KAZANIP ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'ya hakem hataları sonucunda elendiklerini vurguladı. Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyleyen Mosturoğlu, "Avrupa'dan hakemin yanlı iradesi sonucu elendik. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde elendiğimiz Shakhtar Donetsk'in oyuncusu Fred'in dopingli olduğu için UEFA'ya müracaat etmiştik. Sonuçsuz kalınca müracaatımızı CAS'a taşıdık. FIFA söz konusu futbolcuya 1 yıl men cezası verince CAS'taki başvurumuz tazminat talebine döndü. Söz konusu dava hala derdesttir. Takımımız Türkiye Kupası'nı alacaktır. Süper Lig'de liderin 3 puan gerisindeyiz. Takımımızın son 4 maçı kazanarak sezonu şampiyonlukla tamamlayacağını ümit ediyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonsuz şekilde inanıyoruz. Kulübümüze şanlı bir şampiyonluk yazılacağına inanıyoruz. Taraftarlarımızı son düdüğe kadar futbolcularımızı destekleyerek, yeni bir şampiyonluk hikayesi yazmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

EUROLEAGUE'DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Amatör şubeler hakkında da açıklamalarda bulunan Mosturoğlu, THY Euroleague'de Berlin'de düzenlenecek Final-Four'da şampiyonluk beklediğini söyledi. Mosturoğlu ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı "Şikede kumpas" operasyonun da takipçisi olacakları vurguladı.

Şekip Mosturoğlu: Son 4 Maçı Kazanıp Şampiyon Olacağız
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şekip Mosturoğlu: Son 4 Maçı Kazanıp Şampiyon Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • oflu: Şekip mosturoğlu: eskişehire Para gittiğini Duydum. Alın size Kapı Gibi şike belgesi. 4 0 Yanıtla
  • ÖMER: ŞAMPİYONMU ŞAMPUAN Mİ NE OLURSANİZ OLUN LAN ALTI ÜSTÜ BİR TOP OYUNU ARKASINDA MİLYONLARCA İNSAN TOPUN PEŞİNDE KOŞANLAR ONLARI KOSTURANLAR MİLYON $LAR KAZANIYOR O TAKIM BU TAKIM DİYE BİRBİRİNİ DUSMAN ASKERİ GİBİ GÖREN Bİ DÜNYADA GERİZEKALI NİN OLDUĞU BİR TOPLULUK SAÇMALIK NERDEN BAKARSANIZ BAKIN AHMAK CA TAKIM TUTAR MAC İZLERSİN KARDEŞİM. KENDİNİ PARÇALAMAK DİĞER TARAFTARI DUSMAN GÖRMEK NEDİR LAN TOPÇULAR FERRARIYLE G3ZİYOR MİLYON $LAR KAZANIYOR 2 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Şekiip şike yaptığınız günleri hatırladın sanırım, dört maçı oynamasınız da sizi şampiyon yapacak tüpçü ile uzun 2 0 Yanıtla
  • Ahmet: Suan lidermi buki kazanıp diyor 1 0 Yanıtla
  • Dexrer: Sesli guldum ama neremle 0 1 Yanıtla
    of: Bildim verdiğin yerle 4 0
  • Beşiktaş: Haber değeri olsun diye uyduruk başlık atılmış fakat adam şampiyon olmayı ümit ediyoruz derken bu neyin kafası ???? 1 0 Yanıtla
  • Nibiru: Sen 4 maç oynayıp, kazanıp şampiyon olacağız derken: BJK hiç maç yapmayacak veya hepsini kaybedecek demek mi istiyorsun? Yoksa biz zaten işi bağlamıştık. Bu lig hikaye, hepsi uydurma, amaç heyecan olsun kasalar dolsun diyerek FB şampiyon mu demek istiyorsun? Ben sayı saymasını ve dayak yemesini öğrenmemişim mi demek istiyorsun? Hele bir açıl, yol ver Şampiyon BJK geçiyor. 0 0 Yanıtla
  • Dexrer: Mal m bu yaa uan beşiktaş kazanırsa sen bal liginde şampiyon olursun 0 0 Yanıtla

Advertisement