Selahattin Baki'nin Erden Timur için kullandığı ifadeyi duyanlar kulaklarına inanamadı - Son Dakika
Spor

Selahattin Baki'nin Erden Timur için kullandığı ifadeyi duyanlar kulaklarına inanamadı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un katıldığı canlı yayında Fenerbahçe'nin Zaniolo için yaptığı teklifin belgesini göstermesine "Büyük raconsuzluk" dedi.

11.04.2023 00:06  Güncelleme: 00:29

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki sert açıklamalarda bulundu. Baki; MHK, Lale Orta, Galatasaray Kulübü ve Erden Timur'u hedef aldı.

"RACONSUZLUK"

Selahattin Baki, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un canlı yayında belge açıklamasına "Raconsuzluk" yorumunu yaptı.

Baki'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

"Adaletin bekçisi olan rakibimiz bir program yapacaktı hatırlarsınız. Önümüzdeki salı günü bu programı yapmalarını öneriyorum. Birikmişleri de masaya koyun da hep beraber hesabı keselim.

"HİÇBİR ŞEY AÇIKLAMAYACAKLAR"

Klasik açıklamalar... Madem herkes için adalet, Türk futbolunun bekası için ellerindekileri açıklasınlar. Ama hiçbir şey açıklamayacaklar.

"BÜYÜK RACONSUZLUK"

Bununla ilgili bir tek şunu söyleyebilirim, bunlar birçok yöneticilerin ellerinde. Bazen menajerlerin, bazen kulüp yetkililerinin fiyat arttırmak için teklif yaptıkları doğrudur. Bunu canlı yayında, büyük bir zafermiş gibi masaya koymak bana göre büyük bir raconsuzluk. Biz hiçbir zaman bu toplara girmedik. Fenerbahçe olarak girmeyiz de."

Selahattin Baki\'nin Erden Timur için kullandığı ifadeyi duyanlar kulaklarına inanamadı

Son Dakika Spor Selahattin Baki'nin Erden Timur için kullandığı ifadeyi duyanlar kulaklarına inanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Uğur Bacaksız: Sizin lale devriniz var lale ortalıyor balıklama penaltı alıyorsunuz daha ne olsunki bükemediğiniz bileği öpeceksiniz öyle bedavadan yıldız almaya benzemiyor başarısızlığınızı gündemi değiştirerek örtbas etmeye çalışmayın raconun alası cimbom yetmezmi 75 6 Yanıtla
  • İbrahim Soytetir: Baki son günlerin tadını çıkarı 64 7 Yanıtla

Advertisement