Sergen Yalçın: "Beklenilen Yerde Değiliz" - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: "Beklenilen Yerde Değiliz"

Sergen Yalçın: "Beklenilen Yerde Değiliz"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sıralamada istedikleri yerde olmadıklarını belirterek, "Kendi yaptığımız puan cetvelinde 2-3 puan geriden geliyoruz" dedi.

14.09.2015 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sıralamada istedikleri yerde olmadıklarını belirterek, "Kendi yaptığımız puan cetvelinde 2-3 puan geriden geliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular top kapma çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan John Boye, Orhan Gülle ve izinli olan Adem Koçak katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Burhan Eşer takımdan ayrı çalıştı.

"YAVAŞ YAVAŞ TAKIM OLMAYA BAŞLIYORUZ"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Yavaş yavaş takım olmaya başlıyoruz. Yeni gelen oyuncularımız takıma katkı vermeye başladı. Kesinlikle kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Özellikle rakip on kişi kaldıktan sonra biraz daha üretken olabilseydik skoru daha farklı bir hale sokabilirdik. Bu tip maçlarda bu tür sonuçlar çıkabiliyor. Geçen hafta Osmanlıspor maçında attığımız gol çok sevindirmişti bizi. Bu hafta da tersi oldu, yediğimiz gol maalesef çok üzdü. Dört haftadır bir şanssızlık var üzerimizde kazanabileceğimiz maçları çok basit bir şekilde berabere bitirdik. Bu hafta Konya maçında bir çıkış arıyoruz. Artık hem morallenmek istiyoruz, hem de psikolojik olarak iyi duruma gelmek istiyoruz. Hedefimiz bu haftaki maçı kazanmak" dedi.

"BEKLENİLEN YERDE DEĞİLİZ, 5 VEYA 6 PUANIMIZ OLMASI LAZIMDI"

Sivasspor'un ligde beklenilen yerde olmadığını söyleyen Yalçın, "Bizim düşündüğümüz şu anda 5-6 puanımız olması lazımdı. Bizim kendi yaptığımız puan cetvelinde 2-3 puan geriden geliyoruz. Ama henüz ligin çok başı bu tür sonuçlar doğabiliyor. Kazanamıyoruz ama şunu da düşünmek lazım kaybetmiyoruz. Biraz iyi tarafından bakmaya çalışıyoruz. Oynadığımız maçlar Eskişehir, Rize deplasmanı, Galatasaray maçı bunlar zaten sıkıntılı maçlar, zor maçlar ama kazanabilirdik. Kazanmaların çarelerine bakacağız savunma sıkıntısı yaşıyorduk 3-4 haftadır bu hafta onu çözdüğümüzü düşünüyorum. Çok iyi mücadele etti oyuncular çok iyi savundular. Çok iyi bir taktik anlayışı içerisindeydik" diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçında farklı bir kadroyla takımı sahaya sürmesinin sorulması üzerine Yalçın, "Hikmet hoca bizim zaaflarımızı biliyor. Geçen sezon Rize'de bir maç kaybetmiştik. Ne olacağını biliyoruz tabii kadrolar çıktığı zaman biz beklenmedik bir kadro çıkardık. Daha farklı, daha güçlü oyunculardan kurulu bir kadro çıkardık. Taktik anlayışımız mükemmeldi. Çok iyi oynadı çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Böyle maçlarda biraz farklı çıkmak lazım, daha farklı bir taktik anlayışı içerisinde olmak lazım, özellikle de deplasmanlarda böyle oynamak lazım, güçlü ve mücadele eden bir kadro olması lazım sahada tek hedefimiz bu" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: 'Beklenilen Yerde Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement