Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, grup ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

28.06.2012 16:02

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, grup ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Özer, son 2 sezonda olduğu gibi yeni sezonda da Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alacaklarını kaydederek, "3 sezondur Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alıyoruz. Geriye de dönüp baktığımızda beyaz grup iddialı takımların yer aldığı bir grup oldu. Grubumuzda yine iddialı takımlar var. Bizde ilk 5 hedefimiz için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Şehirde başlatılan bayrak asma kampanyasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Özer, "Şehrin muhtelif yerlerine Malatyaspor bayraklarının asılıp, takıma başarı mesajları gönderilmesi bizleri çok sevindirdi. Şehrin birlik ve beraberliği başarının gelmesi adına büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Özer, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "İç ve dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. İlk etap kamp çalışmalarına kadar transferi büyük ölçüde tamamlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement