Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kızılcahamamspor için birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

23.02.2013 13:11

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kızılcahamamspor için birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Kızılcahamamspor'a destek ve birlik beraberlik gecesine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Kızılcahamamspor Onursal Başkanı Coşkun Ünal, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Keçiören Belediyesi Eski Başkanı Turgut Altınok, MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce ve Belediye Meclis Üyeleri, eski Kızılcahamam Belediyesi Başkanları Esen Ali Sezen, Yaşar Yıldırım, Kızılcahamamspor Başkanı Erkan Özbey ve yöneticileri, futbolcular, sivil toplum örgütü başkanları, iş adamları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Akşam yemeği ile başlayan programda ilk olarak Kızılcahamam Belediyesi Yabanabat Seymen Alayı gösteri sergiledi. Daha sonra Kızılcahamamlı olan Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, açılış konuşmasını yaptı. Kızılcahamam için ne yapmak gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirten Bezci, "ESYAV'ın ilk kurucu başkanıyım bugüne kadar on bine yakın öğrenciye burs verdik. Yine burslarımız devam ediyor, bunun gibi her türlü hayır ve ticari işlerde hepinizin yanında olacağım hepinize saygılar sunuyorum Kızılcahamamspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem Kızılcahamamspor'a ligde başarılar dilediler. Kızılcahamamspor'un kuruluşundan günümüze kadar olan zamanı slayt gösterisiyle salondakilere izletildi. Birlik ve beraberlik gecesi, Kızılcahamamlı Oğuzhan'ın söylediği türkülerle sona erdi.

Kızılcahamamspor yararına düzenlenen programa katılan iş adamlarının takıma maddi destekte bulundular. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement