Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, sakat futbolculardan gelen haber teknik heyeti sevindirdi.

02.05.2013 18:40

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, sakat futbolculardan gelen haber teknik heyeti sevindirdi.

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle 3 hafta takımdan ayrı kalan tecrübeli forvet oyuncusu Okan Öztürk'ün takımla birlikte çalışmalara başladığı bildirildi. Teknik direktör Özcan Kızıltan'ın play off'larda en önemli gol silahı olması beklenen tecrübeli golcünün sakatlığının tamamen geçtiği ancak antrenman eksiğinin bulunduğu bildirildi. Okan'ın takımla çalışmalara başlaması takım arkadaşlarının da yüzünü güldürürken, tecrübeli futbolcunun Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda Kırklarelispor ile oynanacak olan karşılaşmada riske edilmeyeceği öğrenildi.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle 2 hafta takımdan ayrı kalan Mustafa Cevahir'in de takımla birlikte çalışmalara başladığı bildirildi. Orta sahanın önemli ayaklarından birisi olan Mustafa Cevahir'in de Kırklarelispor maçında riske edilmeyeceği kaydedildi.

(FD)

02.05.2013 18: 29: 51

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement