Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Güngörenspor maçı için bu sabah İstanbul’a gitti.

15.02.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Güngörenspor maçı için bu sabah İstanbul'a gitti. Sakatlığı bulunan kaleci Levent kadroya alınmadı.

Son 10 lig maçında yenilmeyen ancak ikinci yarının ilk 3 haftasını beraberliklerle tamamlayarak galibiyete hasret kalan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, alacağı 3 puanla hem play-off iddiasını güçlendirmeyi hem de 3 puan ihtiyacını gidermeyi amaçlıyor. MKE Ankaragücü maçında sakatlanan ve hafta arasında çekilen MR sonucu sakatlığının uzun süreli olmadığı bilgisi verilen tecrübeli kaleci Levent Taşkın, tedbir amaçlı olarak kadroya alınmadı. Zorlu mücadelede kaleyi Alptekin'in koruyacağı öğrenilirken, ara transferde Körfez F.K.'dan alınan Volkan da yedek kaleci olarak kadroya alındı. Ayrıca sakatlıkları devam eden Ali Kurt ve Mustafa Özgen de İstanbul'a götürülmedi. İstanbul Mimar Yahya Baş Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da başlayacak maçı Adana Bölgesi hakemi Burak Cem Tahiroğlu yönetecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement