Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Siirtspor, deplasmanda Ankara Demirspor karşısında galibiyet alarak puanını 33'e çıkarttı.

22.04.2013 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, deplasmanda Ankara Demirspor karşısında galibiyet alarak puanını 33'e çıkarttı. Kulüp Başkanı Zekeriya Batğı, alınan galibiyetin ligde kalma umutlarını artırdıklarını ifade etti

Pazar günü Ankara Demirspor karşısında alınan galibiyetin kendileri için çok anlam ifade ettiğini söyleyen Siirtspor Kulübü Başkanı Zekeriya Batğı, şunları söyledi:

"Geçen hafta Ankara Demirspor karşısında oynadığımız 90 dakikalık zorlu karşılaşmadan bileğimizin hakkıyla galibiyete ulaştık. Özellikle orta alan ve hücumda rakip takıma baskı kırarak gol yollarını aradık, savunmada kurulu bir set çekerek rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Maçın bitimine 5 dakika kala sağ kanattan bulduğumuz pozisyonu golle çevirerek galibiyete ulaştık. Ligin bitimine son 3 hafta kalırken takımlar arasında da kıyasıya rekabette yaşanıyor. Siirtspor'un ligde kalması için teknik heyet ve yöneticiyle tüm imkanlarımızı seferber ettik. Taraftarlara çağrım şudur; Önümüzdeki hafta evimizde konuk edeceğimiz Belediye Vanspor maçında takımlarını destek olmaya davet ediyorum. Çünkü saha ve seyirci avantajımızı da bu maçta kullanmak istiyoruz"

33 puanla 13. sırada yer alan Siirspor, Pazar günü kendi evinde Belediye Vanspor'u konuk edecek. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement