Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor’un ertelenen kongresinde takıma talip çıkmayınca toplantı 3 Ocak 2014 tarihine ertelendi.

23.12.2013 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'un ertelenen kongresinde takıma talip çıkmayınca toplantı 3 Ocak 2014 tarihine ertelendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Siirtspor Genel Menajeri Nezir Öztaş, takımın içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmadığını belirterek, "Son yıllarda en büyük sıkıntısını yaşayan takımda belirsizlik sürüyor. Lige sancılı başlayan Siirtspor, maddi imkansızlıklardan dolayı düşme potasına girdi. Gurupta 10 puanla 17. sırada yer aldık. Siirtspor, oynadığı maçlardan bir türlü istediğini bulamadı. Maddi imkansızlık çeken kulüp, 15 gün önce kongre kararı alınmıştı. İlk kongre çoğunluk sağlanamadığından bir sonraki haftaya ertelendi. Takımı alması beklenen Siirtli iş adamı Tarkan Göncü ile kulüp yetkilileri arasında süren görüşmeler sonuç vermeyince ertelenen ikinci kongre de yapılamadı. Tutanak tutularak 4 Ocak 2014 tarihine ertelendi. Eğer söz konusu bu tarihte de beklenen adım atılmazsa Siirtspor'un defteri burada kapanarak kayyuma devredilecek. Temennimiz bir an önce gerekli adımların atılarak takımın içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmasıdır. Aksi takdirde maddi imkansızlık yaşayan takım amatöre düşebilir" şeklinde konuştu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement