Diyarbakırsporlu Futbolcular Paralarını Aldı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırsporlu Futbolcular Paralarını Aldı

Diyarbakırspor'da futbolculara, deplasmanda kazanılan Belediye Vanspor primi ve personelin biriken alacakları ödendi.

31.03.2014 19:03  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'da futbolculara deplasmanda kazanılan Belediye Vanspor primi ve personelin biriken alacakları ödendi.

Toplamda 100 bin liraya yakın ödeme yapılırken, maç başı alacakları için de gelecek hafta ödeme yapma sözü verildi. Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan, bazı basın kuruluşlarında iddia edildiği gibi başarısız sonuçların maddi sorunlardan kaynaklandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Akan, futbolculara prim borçlarının olmadığı belirterek, "Sadece Belediye Vanspor primleri kalmıştı ve onu da bugün ödedik. Futbolcuların maç başı alacakları var. Bu sorun tüm takımlarda var. Bugüne kadar 9 maç başı ödedik ve 18 maç başı alacakları var. Bunlar için de onlara söz verdik. Gelecek hafta içinde ödeme yapacağız. Bu dedikoduları çıkaranlar ve yazanlar iyi niyetli değil. Onların amacı başarısızlığa üzülmek ve yol göstermek değil,bu tablodan yararlanarak huzursuzluk yaratmaktır" dedi.

Eski Diyarbakırspor'daki alışkanlıkların buraya taşınmak istendiğini ifade eden Akan, takım olarak sezon sonunda 2. lige çıkarak bunlara en güzel cevabı vereceklerini kaydetti. Akan, "Kamuoyu her şeyi görüyor. En küçük başarısızlığı fırsat bilerek kulübü yıpratmak istiyorlar. Bu anlayışın Diyarbakırspor'da yaptığı enkazı halkımız biliyor. Bunlara ne taraftarımız ne de oyuncularımız prim vermeyecektir. İnanıyorum ki oyuncularımız bunlara en güzel cevabı sahada verecektir. Eski Diyarbakırspor'da olduğu gibi burayı da ele geçirip istedikleri gibi çevirmek isteyenlere izin verilmeyecek. Feyzi İlhanlı tek başına olmasına rağmen koca bir ekonomik yükü omuzlamış ve bizleri kimseye mahcup etmemiştir. Böyle bir insanı halkımız takdir ederken birilerinin kendi çıkarlarına ters düşüyor veya burada söz sahibi değiller diye huzursuzluk oluşturmaya çalışıyorlar. Madem Diyarbakırspor'u çok seviyordunuz koca kulüp batırılırken neredeydiniz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırsporlu Futbolcular Paralarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement