Taraftarların Kalbinin Attığı Mekanlar - Son Dakika
Spor

Taraftarların Kalbinin Attığı Mekanlar

Taraftarların Kalbinin Attığı Mekanlar

İşte 3 büyüklerin taraftar gruplarının maçlara gitmeden önce toplandığı mekanların tam listesi.

22.09.2012 06:03  Güncelleme: 08:01

İşte 3 büyüklerin taraftar gruplarının maçlara gitmeden önce toplandığı mekanlar:

MAÇKOLİK COMPLEX KADIKÖY

SARACOĞLU'NUN KOMŞUSU

Maçkolik Complex; Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun hemen yanındaki dört katlı tarihi köşkte ağırlıyor Fenerbahçeli taraftarları. Dünya mutfağı sunan mekan; maç günleri kadınlı erkekli, çoluklu çocuklu gidilebilen bir yer. Köşkün ikinci katında bulunan barda; dev ekran plazmalarda maç izleme keyfini yaşayabiliyorsunuz. 7 farklı uydudan aynı anda 4 farklı karşılaşmayı bile canlı yayında izleyebildiğiniz mekanda heyecan dolu dakikalar yaşanıyor.

DEVELİ KALAMIŞ

BÜROKRAT MEKANI

Yıllar önce Aziz Yıldırım "Develi Fenerbahçe'ye şans getiriyor, Fenerbahçe de Develi'ye" dedikten sonra Kalamış Marina'daki Develi; Fenerbahçe taraftarı için bir maç günü klasiği oldu. Buraya gelenler genellikle işadamları, ünlüler ve bürokratlar. Türk mutfağının en güzel lezzetlerini sunan restoranda; derbi maçlarında, özel set mönü de ikram ediliyor.

SPOREST

GENÇLERİN TERCİHİ

Duvarlarında devamlı değişen spor temalı resimler ve detaylar ile eğlenceli bir ortam sunan mekan; maç günleri Fenerbahçeliler'e hitap ediyor. Ancak maç saatleri dışında beyzboldan Amerikan futboluna, boks turnuvalarından basketbola, voleyboldan tenise bütün spor karşılaşmalarını izleyebiliyorsunuz. Mönüde ise, dürümden pizzaya farklı lezzetler bulunuyor.

KÖŞEBAŞI

LEVENT'TEKİ ASLAN YATAĞI

Köşebaşı Levent; 1995 yılında gürültüden uzak bahçeli bir villada kurulmuş. Geniş ön bahçesi, ferah iç mekanı, ünlü ocakbaşı ve Lig TV'den haftanın maçlarını canlı izleyebileceğiniz kış bahçesiyle Galatasaraylılar'ın toplanma mekanlarından biri. Köşebaşı; Adana ve Tarsus et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern sunum ile günümüze taşıyor.

TAHTASARAY

HEM TARAFTAR RUHU HEM LEZZET

Tahtasaray; 4. Levent'te kebap düşkünlerinin bir numaralı adresi ancak bunun yanı sıra maç günleri Galatasaray'ın çubuklu formasıyla dolup taşıyor. Ferah bir ortama sahip olan mekanda; etler özel olarak Trakya ve Balıkesir'den getirilip iki gün özel terbiyesinde bekletildikten sonra servise hazır hale geliyor. Pastırmalı humus, ıspanaklı tarator ve kaburga en gözde lezzetleri.

HASBİ

HERKES TANIDIK

Beşiktaş ruhunun yaşandığı Çarşı'nın mekanlarından biri de Hasbi. Maç günleri hemen herkesin birbirini tanıdığı bir mahalle meyhanesi gibi. Mezeleri, balığı tavsiye edilir. Ancak bu mekanda maç izlenmez, burada demlenip stada gidilir; haberiniz olsun! Duvarları ünlü Beşiktaşlılar'ın fotoğraflarıyla donatılmış olan Balıkpazarı'ndaki bu mekanın alçakgönüllü hizmeti müşterilerini buraya bağlıyor.

TURGUT VİDİNLİ

ÜNLÜLER GELİYOR

Mekanı Beşiktaş ile bütünleştiren Turgut Vidinli'nin meyhanesi ünlülerin uğrak yeri. Ama aynı zamanda Kara Kartallar için maç öncesi demlenme yeri. Kalamar tava, tereyağlı karides ve balık köftesi tavsiye edilir. Ayrıca 11 yıldır her Çarşamba 'Kutsal Yemek' toplantıları adı altında Hilmi Yavuz, Hasan Pulur ve İlber Ortaylı gibi isimler burada toplanıp siyaset ve sanat konuşuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Spor Taraftarların Kalbinin Attığı Mekanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement