United Rahat Nefes Aldı: 3-0 - Son Dakika
Son Dakika Logo

United Rahat Nefes Aldı: 3-0

United Rahat Nefes Aldı: 3-0
15.12.2013 17:29

Premier Lig'de en kötü sezonlarından birini geçiren Manchester United, Aston Villa karşısında farklı galip gelerek rahat bir nefes aldı.

Son dört Premier Lig maçından galibiyet çıkaramayan Manchester United, Aston Villa deplasmanına çıktı.

Üst üste maçlar kaybeden Moyes'in öğrencileri, Aston Villa karşısında güzel bir başlangıç yaptı. 15. dakikada sağ kanattan gelişen atağa iyi yükselen Januzaj'ın direkten dönen topunu tamamlayan Welbeck, konuk ekibi öne geçirmeyi başardı.

18. dakikada ise Aston Villa savunmasının hatasını iyi değerlendiren United'da Welbeck bir gol daha kaydetti ve skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarıyı iki farkla üstün kapatan konuk ekip, 53. dakikada Rooney'nin hazırladığı ve asist yaptığı pozisyonda Tom Cleverley ile bir gol daha buldu ve fark üçe çıkardı.

Golden sonra etkisini arttırmak isteyen ve farkı azaltmaya çalışan Aston villa, 63. dakikada Marc Albrighton, 67. dakikada da Lowton ile fırsatlar kovaldı ancak maçın sonucunu değiştiremedi.

Maçı 3-1 kazanan ve Premier Lig tarihinde dördüncü kez üst üste üç maç yenilgi tatmaktan kurtulmuş olan Manchester United, ligdeki puanını 25'e çıkrarıken, Aston Villa ise 19 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor United Rahat Nefes Aldı: 3-0 - Son Dakika


Advertisement