Yeni Diyarbakırspor'da Yüzler Güldü - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da Yüzler Güldü

Yeni Diyarbakırspor\'da Yüzler Güldü

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da Pazar günü alınan 3 – 0'lık Denizli Belediyespor galibiyeti yüzleri güldürdü.

25.02.2015 02:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki haftayı deplasman galibiyetiyle, geçen haftayıda sahasında oynadığı önemli maçta Denizli Belediyespor, farklı yenen Yeşil – kırmızılı takım taraftarlarının yüzlerini güldürüp morallerini düzeltti.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, "Sahamızda bazı şansızlıklar yaşıyorduk istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Önceki hafta deplasman galibiyetinin verdiği moralle, sahamızda seyircisiz oynadığımız Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısına galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Başka seçeneğimiz yoktu. Çıktık sahaya birbirinden şık gollerimizle güçlü rakibimizi farklı mağlup ettik. Bununla birlikte de ligde çıkışımızı devam ettirme morali aldık. Seyircisiz oynadığımız maçta üstün performans sergileyen futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet ligi de bize çok şeyler kazandıracak. Ben bu kadromuza güveniyorum. Arzuladığımız hedefimize ulaşacağız. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Dardenel maçının hazırlıklarına başladık. Bu maçımıza odaklandık" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da Yüzler Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement