Yeni Diyarbakırspor, Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor, Galibiyet İstiyor

Yeni Diyarbakırspor, Galibiyet İstiyor

Spor Toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında seyircisiz oynayacağı Denizli Belediyespor maçından galibiyet bekliyor.

17.02.2015 22:30

Geçen haftayı deplasmanda Yeşil – Bursayı farklı mağlup ederek kapatan Yeni Diyarbakırspor'da tüm dikkatler Pazar günü oynanacak Denizli Belediyespor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretinde idmanlarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı futbolcularda moraller süper. Tesislerde yapılan idman, koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki galibiyetimizi unuttuk. Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Denizli Belediyespor karşılaşması var. Bu maçı dönüm noktası maçı olarak görüyoruz. Tek hedefimiz ve seçeneğimiz galibiyettir. Alacağımız bu galibiyet bize çok iyi gelecektir. Ligde oynadığımız 21 maçta 34 puan topladık. Lig sıralamasında sekizinciyiz. Fakat bu yerimizi beğenmiyoruz. Gözümüz üst sıralardadır. Maça seyircisiz oynayacağız, ama onlar sanki tribünlerdeymişler gibi onlar için kazanacağımıza inanıyorum. Rakibimiz Denizli Belediyespor'da oynadığı 21 maçta 41 puan toplamış olabilir ama onlardan çekinmiyoruz. Bun futbolcularıma güveniyorum. Cuma günü öğleden sonra antremanlarımızı tamamlayıp tesislerimizde kampa çekileceğiz. Futbolcularımı da maç saatine kadar moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor, Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement