Bach ve Skid Row Birleşmesi İhtimaline Son Nokta - Son Dakika
Teknoloji

Bach ve Skid Row Birleşmesi İhtimaline Son Nokta

Bach ve Skid Row Birleşmesi İhtimaline Son Nokta

İyi dilekler, istekler var belki, ama olmayınca olmuyor işte.

03.10.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Özellikle 80'lerin sonu ve 90'ların başında fırtına gibi esen, sonrasında vokalist Sebastian Bach'ın gruptan ayrılmasıyla popülaritesini yitirmeye başlayan Amerikalı heavy metal grubu Skid Row, yola Bach olmadan devam etmeye kararlı görünüyor.


Özellikle son yıllarda, grubun tekrar Sebastian Bach ile bir araya gelebileceğine dair söylenti haberler gelmiş, şu an solo kariyerini sürdüren Bach da böyle bir birleşme ihtimali için kapıları tamamen kapatmamıştı. Hatta bir festival için Skid Row'un Bach ile birleşmeyi kabul ettiği, ancak son anda festival kaynaklı sorunlar sebebiyle bu buluşmanın gerçekleşmediği de dile getirilmişti.


Facebook takipçilerine her zaman güvenmemek lazım


Ve şimdi...


Tüm bu söylentiler, haberler, düşünceler dile getirilirken, Skid Row'un uzun süredir sesi olan Johnny Solinger, grupla sahne almaya devam etmişti ve etmeye de devam edecek gibi. Her ne kadar birçok fan tarafından pek sevilmese de, Solinger'ın gruptan ayrılmaya niyeti yok ve hatta Sebastian Bach'ın gruba geri dönme ihtimalinin de olmadığını düşünüyor.


Geçtiğimiz günlerde SROMaginc.com sitesine röportaj veren Solinger, ortada böyle bir konu olmadığını, Bach'ın geri dönmesi gibi bir ihtimalin olmadığını, Bach'ın kendi adına konuştuğunu ve kendisinin de Bach hakkında konuşmak istemediğini dile getirdi. Solinger'a göre gündemde olan ise, şu an Skid Row'la birlikte yapmaya başladığı dördüncü stüdyo albümü.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bach ve Skid Row Birleşmesi İhtimaline Son Nokta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement