Edward Snowden, Rekor Bir Rakamla Twitter'da! - Son Dakika
Teknoloji

Edward Snowden, Rekor Bir Rakamla Twitter'da!

Edward Snowden, Rekor Bir Rakamla Twitter\'da!

Eski NSA ajanının diyecekleri henüz bitmemişe benziyor.

30.09.2015 10:17
Mahmut Saral - -

Eski NSA ajanı Edward Snowden, kurumdan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla adını tüm dünyaya duyurmuş; büyük bir kesim tarafından kahraman ilan edilirken, büyük bir kesim tarafından da suçlanmıştı. Amerika yönetiminin Snowden'dan pek hoşlandığı söylenemez, ancak Snowden'dan yeni açıklamalar gelmeye devam edecek gibi görünüyor.


Devletlerin dinlenmesinden insanların takip edilmesine, özel hayatların yavaş yavaş bitirilmesine kadar şimdiye kadar birçok bilgi paylaşan Snowden, dünden itibaren mikro blog sitesi Twitter'da yerini aldı. @Snowden kullanıcı adıyla kaydolan eski ajan, daha bir gün dolmadan 859 bin takipçiye ulaştı ve kısa sürede 1 milyon takipçiyi geride bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Snowden'ın Twitter'da takip ettiği kişi sayısı ise, 1. O da eski çalıştığı kurum olan NSA ve acaba NSA, bu gelişme hakkında ne düşünüyordur?


Twitter'da "Şimdi beni duyuyor musunuz?" diyerek takipçilerine ilk mesajını gönderen Snowden, önümüzdeki günlerde bu platformdan yapacağı açıklamalarla çok konuşulacağa benziyor.


Edward Snowden'ın hikayesi Oscar kazandı




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Edward Snowden, Rekor Bir Rakamla Twitter'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement