İnanılmazın Peşinde 2.0 İle İlerlemeye Devam - Son Dakika
Teknoloji

İnanılmazın Peşinde 2.0 İle İlerlemeye Devam

İnanılmazın Peşinde 2.0 İle İlerlemeye Devam

ASUS ve Intel®'in Effie Ödüllü İnanılmazın Peşinde pazarlama kampanyası tüm dünyada yankılanıyor.

18.11.2012 09:06

ASUS ile Intel®'in İnanılmazın Peşinde 2.0'ı (In Search of Incredible – ISOI 2.0) gururla sunmasının ardında, son derece başarılı ve Effie Ödüllü İnanılmazın Peşinde girişiminin, 2011'de 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşması yatıyor.

Uluslararası çevrelerden pek çok vizyoner öncünün katıldığı ISOI 2.0, yenilikçi ürünlerle yepyeni deneyimler yaşamaya can atan kullanıcıların arzularını karşılamayı hedefliyor. İnsanların teknolojiyle ve birbirleriyle etkileşim şeklini yeniden biçimlendiren bu yeni kampanya, inanılmaz hayalleri somut gerçekliğe dönüştürme yolunda her geçen gün daha yoğun gösterilen çabanın bir kanıtı.

Hiç bu kadar inanılmazı olmamıştı

ISOI 2.0 bir kez daha ASUS ile Intel®'in, insanların hayatlarına teknolojinin olumlu etkisini taşıyan, yenilikçi pazarlama stratejileri ve projeleri oluşturan yakın işbirliğini gözler önüne seriyor. Dokunmatik, Windows-8 yüklü ASUS ZENBOOK™, TAICHI ve Transformer Book gibi üstün teknolojili ASUS ürünlerini kullanan yetenekli ve cesur bireylerin büyük başarılarına odaklanıyor.

Tüm bu ürünlere en son Intel® teknolojileri entegre edildi ve bu da ASUS'un teknik yenilik arayışının ve müşteri mutluluğu yaklaşımıyla kazandırmak istediği inanılmaz deneyimlerin ispatı. Büyük övgü toplayan, Effie Ödüllü ISOI 1.0 tarafından desteklenen ISOI 2.0, bu eşsiz pazarlama felsefesinin yeni neslini oluşturuyor.

Küresel yeteneklerle inanılmaz başarılar

Selefi gibi ISOI 2.0 da kendi uzmanlık alanlarındaki başarılarıyla tanınan kişilerin katılımıyla tanıtıldı. ISOI 2.0'ın en çarpıcı anlarından biri, ekstrem sporcular Ingrid Laillaut ve Julien Millot'ın Mont Blanc zirvelerindeki cesur şovlarını gösteren, ASUS'un çektiği bir filmin gösterilmesi oldu.

Bu film, pek çok küresel markanın reklam filmlerini de çeken BAUHAUS Film'den Jason Harrington tarafından yönetildi. Filmin anlatıcısı olan Josh Hamilton, yakın zaman önce Buz Devri 2 animasyonunda da seslendirme yapmıştı. Josh Hamilton ayrıca Outsourced adlı televizyon programında yer aldı ve aralarında Geçmişi Olmayan Adam ile The Stare de dahil olmak üzere pek çok filmde oyunculuk yaptı. Efsanevi ürünlerin fotoğraflarını Kenji Aoki çekti. New York'ta yaşayan ünlü fotoğrafçı Aoki, sanat değeri yüksek tarzıyla dikkat çekiyor.

Araştırmalar tüm hızıyla sürüyor

Ünlü ip cambazları olan ve tehlikeli gösteriler yapan Faith Dickey ile Tancrede Melet de süregelen inanılmazı arayışı ve büyük potansiyele sahip insanları konu edinen başka filmler çekme planıyla ISOI 2.0'a katılmak için kaydoldular. Bu arayış ve macera ruhundan ilham alan ASUS ve Intel® dünyanın en iyi tüketici teknolojisinin önemini vurgularken, küresel müşteri kitlesinin dahil olup yönlendirebileceği, kişisel başarı öykülerini ve heyecanlarını teşvik eden yaygın bir pazarlama kampanyası yapmayı planlıyor.

İnanılmazın Peşinde hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.insearchofincredible.com sitesini ziyaret edin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji İnanılmazın Peşinde 2.0 İle İlerlemeye Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement