Konami Yeni Metal Gear Oyunu İçin Hazırlık mı Yapıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Konami Yeni Metal Gear Oyunu İçin Hazırlık mı Yapıyor?

Konami Yeni Metal Gear Oyunu İçin Hazırlık mı Yapıyor?

Daha bugün Konami'nin Metal Gear Solid 5: Phantom Pain'e yardım için kurduğu LA stüdyolarını kapatması haberinin ardından çok ilginç bir haber daha ortaya çıktı.

04.11.2015 08:16

Metal-Gear-Solid-5-The-Phantom-Pain-2

Daha bugün Konami'nin Metal Gear Solid 5: Phantom Pain'e yardım için kurduğu LA stüdyolarını kapatması haberinin ardından çok ilginç bir haber daha ortaya çıktı. Tokyo merkezli Nikkei firmasına konusan Konami yetkilileri, Metal Gear serisi için yeni bir oyun hakkında araştırma yaptıklarını açıkladı.

Bu yıl içerisinde Konami hakkında çıkan haberlerin sonu gelmeyecek gibi gözüküyor. Özellikle Metal Gear serisinin yapımcısı olan Hideo Kojima'nın firmadan atıldığı ile birlikte başlayan bu haber furyasından sonra kimse yeni bir Metal Gear oyunu beklemiyordu. Fakat Konami yaptıkları açıklama ile yeni Metal Gear için Hideo Kojima'ya ihtiyaçları olmadıklarını belirtmişlerdi. Bugün elimize geçer haberde ise Konami'nin yeni bir Metal Gear oyunu için hazırlığa geçtiği ile ilgili bilgiler var. Nikkei'den gelen açıklamaya göre Metal Gear için araştırmaya yapıldığını fakat yeni bir oyun için çok fazla para gerektiği belirtilmiş.

Şuan için tam olarak ileride ne olacağı belli olmasa da Konami'nin Metal Gear serisinde oyun çıkarmaya Kojoima ile ya da Kojima'sız devam edeceği kesin gözüküyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Konami Yeni Metal Gear Oyunu İçin Hazırlık mı Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement