Steam'in İndirimli Satışlarında Yeni Oyunlar Var - Son Dakika
Teknoloji

Steam'in İndirimli Satışlarında Yeni Oyunlar Var

Steam\'in İndirimli Satışlarında Yeni Oyunlar Var

Steam'in her haftasonu tekrarladığı büyük indirim kampanyalarında bu sefer Tomb Raider ve Activision'ın Call of Duty serisi gibi çok ünlü oyunlar var

13.09.2013 19:59

Burçin Aygün - - Valve'in dijital oyun satış platformu Steam, her zaman olduğu gibi bu haftasonu da yeni indirimler ile oyunseverlerin karşısına geçti. İlkbahar döneminde satışa çıkan, eleştirmenlerce çok beğenilen ancak üreticisinin beklediği satış başarısını yakalayamayan yeni nesil Tomb Rider çok büyük bir indirim ile birlikte 12.49 dolara düştü. Oyunun DLC ve soundtrack'inin dahil olduğu Survival Edition ise 14.49 dolardan satılıyor. Bu paketin içerisinde dijital bir artbook, harita, dijital çizgi roman, oyun içinde kullanılabilen "Guerilla Skin" kıyafeti ve Hitman: Absolution oyunundan üç ayrı silah bulunuyor.

Platformun indirimli olarak sunduğu diğer oyunlar arasında yüzde 40'lık bir indirimle sadece 9 dolara satılan retro bir yapım olan Rogue Legacy'de bulunmakta. Activision firmasının Call of Duty oyunlarından bazıları, Deadpool, Singularity ve Prototype 2 adlı ürünleri de bu büyük haftasonu indirim furyasından etkilenen isimler arasında. İndirim dönemi önümüzdeki Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steam'in İndirimli Satışlarında Yeni Oyunlar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement