Türk Girişimciler İsrail'deki Startup Fusion'a Katıldı - Son Dakika
Teknoloji

Türk Girişimciler İsrail'deki Startup Fusion'a Katıldı

Türk Girişimciler İsrail\'deki Startup Fusion\'a Katıldı

TheHive by Gvahim ve Japonya'dan yatırım firması Samurai Incubate evsahipliğinde Tel Aviv'de yapılan Startup Fusion etkinliğinde ülkemizi temsil ederek...

26.03.2015 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Yoğun ilgiye sahne olan etkinlik sonrası katılımcılar, Türk girişimcilerin fikirlerine başvurdu.


Türkiye, İsrail ve Japonya'dan girişimcileri bir araya getirmek ve girişim ekosistemleri arasında uluslararası sinerji yaratmak amacıyla Tel Aviv'de düzenlenen Startup Fusion etkinliğinde, etkinlik destekçilerinden Girişim Fabrikası'nın mezunlarından eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren Antropi, akıllı ev teknolojileri alanında çözümler sunan Ingenious ve yeni dönem girişimcilerinden, akıllı lamba üreten Foxinhome sahne aldı.


15'den fazla ülkeden yatırımcı, mentor, medya temsilcisi ve girişimcinin katıldığı etkinlik, salon kapasitesinin üzerinde bir katılıma sahne olurken, özellikle Türk girişimcilerden yoğun ilgi gördü.


Katılımcılar Türk Girişimcileriyle Fikir Alışverişi Yaptı


Farklı ülkelerden gelen girişimciler ve yatırımcılar, Türk girişimcileriyle ve etkinliğin jüri üyeleriyle görüş alışverişinde bulunarak, ortak çalışma alanları yakalama konusunda görüşmeler gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra katılımcılara Türk lokumu, sushi ve özel yapım İsrail içecekleri ikram edildi.


Etkinliğin Türkiye tarafının ev sahibi ONEN Consultancy firmasından Çağdaş Önen, "Türk girişimcilerimize uluslararası pazarlara gitme yolunda katalizör rolünü üstlenen ONEN Consultancy olarak, 3 ülkenin bir araya geldiği bu seri etkinliğin devamını İstanbul'da gerçekleştireceğiz. Hatta etkinlik sonrası farklı ülkelerden de bu etkinliğin uygulanması talepleri gelmeye başladı. Amacımız yaratılmış olan bir uluslararası sinerjinin artarak devam etmesi" diyerek görüşlerini paylaştı.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Türk Girişimciler İsrail'deki Startup Fusion'a Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement