Türkiye'de İlk Defa Playstation 4 Kutu Açılımı - Son Dakika
Teknoloji

Türkiye'de İlk Defa Playstation 4 Kutu Açılımı

Türkiye\'de İlk Defa Playstation 4 Kutu Açılımı

Sony PlayStation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit’in anlatımı ile gerçekleştirilen video ile PS4'ün Türkiye’de ilk defa kutu açılışı gerçekleştirildi. Çok kısa bir süre önce Kuzey Amerika’da...

17.11.2013 14:29

Sony PlayStation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit'in anlatımı ile gerçekleştirilen video ile PS4'ün Türkiye'de ilk defa kutu açılışı gerçekleştirildi.

Çok kısa bir süre önce Kuzey Amerika'da satışa çıkan PlayStation 4'ün bu videoda kutusu ve içeriği incelenmekte. Kutu açıldığında içeriden ayrı bir kutu çıkmakta. Bu kutuya da açtığımızda tüm parçalar görünmekte. Kutu açılımında ortaya çıkan parçalar ise DualShock 4, Türkçe kullanım kılavuzu, güç kablosu, HDMI kablosu, Micro-USB kablosu olarak sıralanmakta.. Bunun yanında DualShock 4'e takıp kullanabileceğimiz bir kulaklık çıkmakta. En son ise jet siyah renginde konsol çıkmakta.

Cihazın başka hangi renkler ile piyasaya sunulup sunulmayacağı konusunda şu anda kesin bir bilgi bulunmamakta. İlerleyen zamanlarda beyaz veya farklı renklerde konsolun gelmesi ihtimali de bulunuyor. Videoda da söylendiği gibi ülkemizde çıkmasına da yakın bir süre kaldı. Bir ay içinde 13 Aralık'ta ülkemizde resmi olarak satışa sunulacak olan konsol en beklenenler arasında.

İşte Türkiye'deki ilk kutu açılım videosu:

İyi seyirler..

Ayrıca PlayStation 4'ün Türkçe kullanım kılavuzunu görebilirsiniz. PlayStation 4 ile haberleri sitemizden takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Türkiye'de İlk Defa Playstation 4 Kutu Açılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement